Go´ Förmidda´!! :-)


Vaknade av åskmuller vid halvsex-tiden, men det lugnade ner sej igen. Kom även lite välbehövligt regn under morgonen - jag tackar och bockar vädergudarna för det! :-)

Startade upp datorn mest för att kolla väderleksprognoser (fast man ska inte titta på för många olika, för de kan verkligen vara just olika!!! Och då blir man ju inte så mycket klokare... <:-) Hm!). Det tycks bli okej väder här nu på förmiddagen, följt av mera regn och åska i eftermiddag.



Så jag får väl åka iväg och uträtta mina "ärenden i civilisationen" nu, och sen kura hemma åtminstone under eftermiddagen. Kan ju alltid hoppas på en fin kväll, och på att eventuellt "utflykta" nånstans då! :-)

Trevlig lördag på er!!

/AnnaKK


PS! Övriga familjen är lyckligt framkomna till sitt semesterviste denna helg. :-) De ska kolla in folkrace-tävlingar i Vimmerby idag och imorgon... På de väderkartor jag har studerat, såg det ut att både vara och bli något sämre väder där än här... Men de har iallafall fått varsitt paraply med sej!! DS!







Kommentarer
Postat av: Yvonne

Jag är en sån där "vädersideberoende" människa ;) och de är ju rätt olika ibland, så jag väljer att tro på den som visar bäst väder! Här har det regnat igår kväll och i natt, nu hoppas jag det har regnat klart för idag, för ikväll spelar Hep Stars på August!! Ha det gott!!

2010-07-17 @ 09:51:07
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Här dansade jag regndans hela dagen igår och så får Du regnet nere hos Dej, ngt måste ha gått helt galet;)



Ha en skön dag!



annette

2010-07-17 @ 10:11:37
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: anki

ja här är det tok hett idag, men molnen rullar inte men inga åskmoln än.. gillar inte åska alls, men naturen behöver nog en urladdning. :-)



kul med fågel ungar inpå knuten, ja katter är ett fråt som går efter sina instinkter, och naturen här hård så man tycker att tamkatter kan låta bli maten då. :)



ha en fin lördag

2010-07-17 @ 10:40:54
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Anki N

Jaaaa idag fick vi oxå åska o regn...ett sabla liv o smällande o störtregn, men de var inte långvarigt. Antar att Vimmerby (som inte ligger så långt härifrån 9 mil) fått mer eftersom de ligger inne i landet. Där brukar de vara värst. Var lite orolig för hästarna här, men de kom upp hit vid huset och stod, precis som de bara njöt av ovädret.

Så jag hade koll på dom hela tiden. Man oroar sig mist för sig själv.

Undrar vad hon ska på för utflykt idag då...spännande, för vi får säkert se fina bilder där av. Försökt fota blixten någon gång??

Kramiz o go lördag.

Vi väntar kompisar från Blekinge så här blir lite festligare i afton.

Anki N

2010-07-17 @ 12:57:59
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: soffie

spöregn hos mej i Karltad i dag,hoppas du mår bra och va härlig bild,

kram

2010-07-17 @ 13:57:10
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: bjorne

Tänk om man hade dina talanger när det gäller data så skulle allt bli så bra,här har det vräkt ner regn sen 11 tiden men nu har det slutat,varmt som bara den men bara att gilla läget,min semester börjar nu så det känns så jäkla bra.Ha de gott.

2010-07-17 @ 19:43:35
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: anne

Nu, äntligen, ser vi ut att få litet regn, hoppas det håller i sig någon timme, hela naturen är så sönderbränd.

2010-07-17 @ 20:38:06
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: lizaloop

Här har det varit varmt som attan idag! Klippte gräset ikväll sen var det bara en sak som gällde....ett dopp i älven!

2010-07-17 @ 21:30:43
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0