Folkrace-fans är vi allihopa... :-)


Folkrace är inte bara för folk; Det är för fä också! :-)Det var högst motvilligt hon vände bort huvudet från banan ens en enda liten ynka sekund, för att titta in i kameran istället! ;-)


Spänningen, oväsendet, avgaserna eller kanske bara deras späda ålder...? Något gjorde valparna väldigt trötta framåt eftermiddagen... :-)

Vissa förare kände sej antagligen också lite trötta......när de konstaterade hur mycket riktnings- och reparationsarbete som väntade dem nere i depån sen... <:-)

/AnnaKK


PS! Glömde att fråga vad hundrasen heter... Nån som vet??? Kanske såna där "Dågg dö Bådå"??? DS!Kommentarer
Postat av: Yvonne

Sharpei är det väl! En sån där kinesisk "skrynkelhund". De är söta, men rätt svårskötta med skrynklorna och så tror jag. Men de här valparna var ju bara ååååå.... :)))

Det ser nästan ut som om föraren kräktes, hihi...han kanske är åksjuk? :P Inget regn här än...men det blåser som attan...

2010-07-25 @ 11:54:17
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Urk! Sharpei är sötare än doggybådaarna! ;) Valpar är ju dock alltid söta...men sen...Och dougedebordeaux har jag aldrig hört talas om :S

2010-07-25 @ 12:51:49
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: mimmi

Där ser man .. inte visste jag att hundar kunde var så intresserat av sånt ..men man lär sig nytt varje dag :) Hur som helt .. så var det underbara gulliga söta bilder :) ja inte så söt på den som står böjd över motorhuven förstås ... undra vad han säger just då ;)

ha en fin söndag :)

kram

ps . jag har sett den stora älgen nu ..men inte lagt upp några kort på den ..vet inte om jag gör det ..för den var så lång bort så bilderna blev väldig gryniga ..men när bild på älgkviga ..det gick bra :)

2010-07-25 @ 13:22:41
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Dom ser ut precis som vovven i "Turner & Hooch"!!

Underbar film förresten! Hat du inte sett den gamla "rullen" så gör det om du får tillfälle...(:Kram, Jenny

2010-07-25 @ 15:42:22
URL: http://peacerosen.blogspot.com/
Postat av: Jane

åh, vilka go´bitar! Farligt med valpar, man smälter sååå lätt :)

Här regnar det ordentligt och stormar så man blir som en annan Mary Poppins ... bra med regn men i morrn får solen gärna skina igen, det är så mörkt inne.

Ha det bra!

2010-07-25 @ 17:56:43
URL: http://janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0