Dags att sätta semestern i rullning...?


Maken och jag var och tittade på motorcyklar i torsdagskväll. Ingen av oss är överdrivet intresserad av dylika fordon, men det är ju ändå alltid nåt visst med lack och krom... :-)Snygg jacka! :-)

Och dekaler är väl trevligt!?!Vår tvåhjuling (läs husvagn!) vill nog gärna komma ut en sväng på vägarna den också snart, och visst kan campinglivet - iallafall bitvis - röra (upp) ens själ! :-D

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: soffie

cool å snygg!!!

rolig text,

hejhopp i värmen

2010-07-13 @ 20:38:50
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annette

Ja, jag är väldigt svag för snygga motorcyklar, har åkt en del "för hundra år" sedan, gillar motorljudet från riktigt tunga maskiner.

Tror säkert att Er husvagn väntar på att få röra på sig lite grand, om inte annat så får den då kanske tjafsa lite med sina kompisar ute på vägen;)

Jag skall på "skolresa" imorgon;)Alltså till Visingsö, där har jag inte varit sedan jag gick i femman, dit åkte alla på den tiden det begav sig!

Tänker inte köpa polkagrisar i Gränna;)Ha en skön kväll !annette

2010-07-13 @ 20:55:54
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: SqZ

Sambon går och trängtar efter en motorcykel men som tur är hinner han inte ta MC-kort :-) För mycket annat att göra alltså.

2010-07-13 @ 21:35:26
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Fast de där stora mc:na ser ju ut som en hel husbil :P Goldwings menar jag...

2010-07-13 @ 22:06:19
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Anki N

Ja snygga o se på men jag gillar dom inte, hade en festeman som skrämmde mig en gång i ungdommen genom att köra i några hundra o jag var utan hjälm där till. När han stannade gjorde jag slut..ler, som de kan bli.Vi har inte fått en droppe regn, men vi har fått elen inkopplad idag till den grävda brunnen så nu har jag äntligen vatten i stallet o så har jag vattnat häcken, bra tryck. MEN vänta, nu låter det som de regnar...äch de var hästarna som sprang o busade i hagen här utanför. VI FORTSÄTTER HOPPAS på regn. Men åska vill inte jag heller ha, vår golden är dörädd o blir alldeles uppvevad o sanningen är att jag är extra liten på jorden när de åskar våldsamt...hua.

God natt.

Kramiz Anki N

2010-07-13 @ 22:17:21
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Ragnvi

Morning i hettan! Jag har aldrig suttit på en sån där hästkraft...men skulle kunna tänka mig en svalkande tur just nu! Utan skyddskläder o hjälm!

Tvi vale vad varmt det är! Och inget regn i sikte heller!

Kramen!

Ragnvi

2010-07-14 @ 07:49:40
URL: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0