Mat som inte börjar på jul-...


...har det inhandlats idag. :-) En kasse till dottern och en till mej. Eller en halv till mej, rättare sagt. Hushållet är inte så stort så här i början av veckan.

Ja, det är nog bara mej och hunden man kan räkna säkert med till måltiderna, åtminstone fram tills i morgon kväll. Men det är okej - jag är aldrig så osocial som efter socialiserande långhelger!! ;-)

Maken jobbar och sonen är ledig men spenderar tiden hos sin flickvän, om någon undrar vad ensamheten beror på. Men går allt enligt planerna så avslutar maken det nästan halvårslånga uppdraget söderöver idag, och flyttar hem med allt sitt pick och pack (läs skogsmaskin och husvagn) under morgondagen. :-)

Här har vi en filur som kanske borde göra precis tvärtom; flytta till sydligare breddgrader!?För här verkar det iallafall vara dåligt med mat i skog och mark... Har aldrig haft så täta besök av nötskrikor vid mina fågelfröautomater innan om åren. Till och med skatorna, som brukar vara så otroligt skygga annars, dyker upp här lite allt som oftast...

Från det ena till det andra... :-)

I eftermiddags testade jag mellandagsrean i Älmhult. Gick så där... Det jag var i störst behov av - ett par varma högskaftade stövlar eller kängor - hittade jag inte. Varken på rea eller till ordinarie pris... Jo, det fanns en modell som var helt okej - men då fanns den så klart inte i min storlek... Typiskt! <:-I

Så istället slösade jag bort pengarna på lite annat smått och gott! :-D

/AnnaKK
Uppdatering:

Efter att ha fått några kryptiska SMS-från han som befinner sej söderut, så anar jag att han kommer att vara hemma här hos mej igen redan nångång nu ikväll!! :-DKommentarer
Postat av: kjelle

springa på rea brukar inte ge nått matnyttigt...bara sånnt som dom inte blir av med som dom sätter ner priset på,....dom andra sakerna myglar dom med priserna på....i dag satte han sig lite renare..han var här två gånger i dag...bra han kommer hem så han kan hjälpa dig hålla reda på alla vild.djuren som ev..hotar din ekorre...ha det...

2010-12-27 @ 19:58:48
URL: http://gubbensfotosida.blogspot.com/
Postat av: Suss

Jag hoppas på ett par nya, varma, vinterskor på rean imorgon, då ska jag ändå på stan och tänker ta en liten affärsrunda när jag är på plats. Annars brukar jag undvika mellandagsrean, jag blir trött redan när jag parkerar bilen.

2010-12-27 @ 20:17:31
URL: http://leontina.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Läste du om fusket på rean? Det är tydligen en hel del sånt. Men vi hade faktiskt tur och fick en grej till sonen 700 kronor billigare.

Min gubbe jobbar också i skogen, men denna vecka skottar han snö, och förmodligen nästa med.

:-)

Läcker bild, zoomat vid exponeringen eller efteråt i ps?

2010-12-27 @ 20:20:08
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Ingrid

Datorn är till oss båda ;) japp windows 7 och om du visste vad jag bråkat med en ljudbok och min walkman.. skulle få in boken och nu fanns där ingen sån "drop funktion" på nya datorn höll på att bli tokig innan jag fick till det. Nu tror jag det gick till sist MEN då var mp3 spelaren urladdad Morr!!

2010-12-27 @ 21:09:06
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: soffie

va cool bild,ska iväg å handla imorrn så vi har nåt gott till nyår,

kram

2010-12-27 @ 21:15:45
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: mimmi

Men nu blir jag AVIS har då fått Nötskrikan så nära dig ... och vi som har åkte hela vägen till Segerstad för att försöka få bra bilder på en :)

Men så himla roligt att maken kommer hem igen och redan ikväll :D

kramizz :)

2010-12-27 @ 22:49:14
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Morning! Skönt för dig (?) att få ha gubben inom räckhåll igen.

Genom fönstret ser jag nu ut över ett ganska fantastiskt vinterlandskap med alla rimfrostbemängda träd. Temperaturen just nu minus 11 grader, vilket är ganska långt ifrån de minus 27 vi hade en natt i förra veckan. Det var den natten som fjärrvärmen sviktade och jag vaknade med bara 15 grader varmt inomhus. Nu efteråt har jag hört att det berodde på att värmeverket sparat in på personalen så mycket att det nu saknades personal för att starta upp den resevpanna man har för att klara toppbelastningarna.

Ha en fin dag!

2010-12-28 @ 10:04:24
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Madde

Tycker själv att det är vanliga dagar igen, fast dottern har lov och min man har ledigt så man har icke riktigt kommit in i vanliga rutinerna än:)Vilken häftig bild, gillar fågelns pose;)

2010-12-28 @ 10:26:50
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: Marianne

Hej där. Visst är det lite skönt när det kommer några vanliga dagar mellan allt firande. Själv myser jag när jag får ta itu med normala sysslor. T.o.m. tvätten, disken och städningen känns ok nu.

Och du får kanske hjälp med snöskottningen nu när gubben din kommer hem. Om han nu inte sticker ut på nya jobb vill säga.

I dag blir det en tur till stan, ska kika runt lite på rean innan vi ska fira dottern som fyller år idag.

Hoppas du får en bra dag.

2010-12-28 @ 10:43:36
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0