Jul, jul, skålande jul... :-)
Själv får jag avvakta skålandet några timmar till - det kan nämligen bli aktuellt att ge sej ut på vägarna framåt kvällen för att evakuera dottern! Om inte tågen börjar rulla igen, så hon kan ta ett sådant hem från Växjö (där hon befinner sej denna dag)...

Tills jag vet lite mer om de faktiska väder- och trafikförhållandena, ägnar jag mej åt att skriva julhälsningar i bloggar, skala potatis till en janssons frestelse samt leta efter julskinkan (som verkar ha gömt sej väldigt långt in i kylskåpet...?).

Funderade lite på att be Tomten här ovan plocka upp dottern i sin släde när han ändå passerar Växjö nån gång i morgon, och ge henne lift hem. Men... Det är väl defintivit inte att tänka på...? ;-)

Nu ska jag plocka ur alla mjölk- och yoghurtpaket ur kylen, och se om skinkan möjligtvis har förskansat sej bakom dem.

/AnnaKKKommentarer
Postat av: Yvonne

"Min julskinka har rymt..." sjöng ju Verner&Verner ;) Och hoppas verkligen det ordnar upp sig i tågtrafiken! Sonen med fästmö åkte till Öland igår...de kom fram till slut, åtskilligt försenade...God (H)jul!

2010-12-23 @ 15:44:15
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Hoppas du hittade din skinka, eller är det kanske Tomten som varit framme?! Tycker du har en rackarTomte du med!! Ha det så jätte bra i julhelgen. Här oroar vi oss också för Tågresa imorgon.. har ju en "extradotter" (mannens systerdotter) som ska komma ner fr Södertälje.. hmmm, ser inte bra ut

2010-12-23 @ 16:08:33
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: kjelle

kul bild på tomten.....så det så dom delar ut klapparna till dom små och förhoppningsvis snälla barnen...sen var det ju detta med sj åxå....dom är ju inte mycket att lita på i dagens läge.... I dag fick vi ett celebert besök på våran utfodringsplats...som fick våra kameror att gå varma...

2010-12-23 @ 16:47:07
URL: http://gubbensfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jane

oooops, är tomten redan i det där tillståndet idag så börjar jag bli lite orolig för mina julklappar :/

Hoppas du slipper ge dig ut i trafiken. Folk körde som riktiga idioter idag ... hur kan man sladda genom en rondell så att man hamnar på en annan bil - tvärsemot färdriktningen?!!... Lite för hög fart då, skulle jag tro! Verkar som om vettet går ut när de sätter sig bakom ratten!

Önskar dig en riktigt fin julhelg med allt vad det innebär :))

2010-12-23 @ 17:08:11
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Ser lite annorlunda just nu på detta med försenade tåg, mina gäster som skall komma ikväll är försenade och jag hinner blogga runt lite;)Vill önska Dej en skön, trevlig och avkopplande Julhelg!Hoppas Du hittat skinkan och att Du slipper ge Dej ut på vägarna!God Jul!Kramannette

2010-12-23 @ 19:05:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Marianne

Titta till höger om prinskorven på tredje hyllan. Där hittade jag min skinka. Den är griljerad och klar. Nu gäller det bara att hitta en ny plats att ställa in den på.

Huset är nu fyllt av två katter, en dotter och en alldeles färsk 60-åring. Själv känner jag mig som 100. I morgon kommer barnbarn med tillbehör så då blir man som 25 igen.

Ha nu en riktigt God Jul.

2010-12-23 @ 19:30:28
URL: http://livetsommajsan.blogspot.com
Postat av: mimmi

Haha .. ja nu fick jag i alla fall se en rörlig bild utan att behöver röra pilen över den :)

hoppas nu att du också hittade skinkan som tydligen var väldigt långt inne i ditt kylskåp...ett djupt kylskåp ;)

Ja som du redan vet så fick vi ju ett väldigt oväntat besök idag ..men jag kan tala om att jag bjöd den inte på kaffe :)

2010-12-23 @ 19:55:07
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jenny

God Jul på Dej och KÖR FÖRSIKTIGT om Du måste ge Dej ut!

Haha...vilken fin julhälsning Du har knåpat ihop här!Kram, Jenny

2010-12-24 @ 01:17:41
URL: http://lindibloggen.blogspot.com/
Postat av: annette

Skönt att Din dotter kom hem utan att Du behövde jaga runt på vägarna, mina gäster kom "bara" ca två timmar efter tänkt tid, dom sover gott just nu;)Ni verkar ha ett riktigt busväder på gång, här är det lugnt ännu vädermässigt, men det kommer visst söder ifrån senare, så jag skall passa på och smita ut en liten stund nu så jag får lite luft i alla fall.Julkram!annette

2010-12-24 @ 08:57:46
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: anki

härligt bildspel :)önskar dej och familjen en skön och mysig jul :-)

2010-12-24 @ 11:58:34
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: kjelle

tur att julen är slut...massor med mat över,så vi får äta rester några dagar nu...han kom i dag i gen den vackre sparvhöken..så vi fick några nya foto på den..

2010-12-25 @ 18:05:24
URL: http://gubbensfotosida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0