Monsterpaprikan! :-)

 
 
 
 
 
Kan varmt rekommendera att så frön från spetspaprika inköpt på Ica! 
 
 
 
 
 
 
Bra grobarhet, hyfsad skörd och smaken är GOD!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Mums! Det där ska jag göra, för jag tycker den paprikan är mycket mildare och bättre för min mage.
Just nu så är det rödbetor som är min favorit. Min granne på Öland säljer ett knippe för 20 kr så jag passar på att köpa så jag klarar mig. Använder dessa godbitar i stället för potatis. Finns mycket gott nu att skörda från trädgårdslanden för de som varit flitiga. Näst år så ska jag satsa på mera för egen del :-)

Ha en fortsatt bra dag!

2014-08-19 @ 11:17:12
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Who den du!! Kul när de växer man blir allt lite salig när man ser sin egna skörd.
Synd man inte kan ta en tugga på din där.
Kramiz

2014-08-19 @ 13:07:48
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Lennart O

Go eftermiddag! Dina monstergrönsaker är nog inget för mej. Starka kryddor klarar jag mej bäst utan.

Faktiskt har jag lyckats med att vara utomhus en hel timma nu utan att det regnat. Det är man knappast bortskämd men nu efter de senaste dagarnas mer eller mindre ihållande regn. På den timman lyckades jag beskära delar av mitt buskage. Det blev två säckar med ris som ska få åka till tippen. Men det var bara en fjärdedel av buskaget jag hann med innan nästa skur kom.

Köpte en förpackning med frysta styckade kycklingdelar för att ha till middag. På förpackningen stod det att den skulle stekas i ungen i 60 minuter. Glad i hågen tog jag ut den efter en timme. Men när satte kniven i en bröstbit sprutade blodet ur den. In i ugnen igen och det tog ytterligare en halv timma innan kycklingdelarna var genomstekta. Sedan undrar jag vad det var för kyckling som fått släppa till livet. Maken till segt och gummiaktigt kycklingkött har jag dessbättre aldrig smakat tidigare. Det hade säkert blivit till en middag till men det överblivna hamnade direkt i soppåsen där egentligen hela anrättningen borde från början hört hemma. Det lär dröja innan jag laga till kyckling härnäst.

Allt gott!

2014-08-19 @ 14:46:23
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Marianne

Jösses, vilket monster. Är den då lika god som den ser ut har du kammat hem högsta vinsten.

Mums

2014-08-19 @ 18:55:16
URL: http://livetsommajsan.blogg.se
Postat av: Gubben

Vilka monster! Synd att kycklingen inte smakade bra.

2014-08-19 @ 22:20:48
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Malin B

Jag fick nästan lite Halloweenkänsla! ;)
Nu behöver vi snart lysa upp kvällarna för hux flux blir det mörkt tidigt. Fast det är skönt med vardagsrutiner också! I dag påbörjade V sitt sista skolår. Nu när hon varit hemma ganska mycket så blev det lite tomt...

2014-08-20 @ 20:33:38
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Wow!
Jag som gett upp Paprika. De hinner inte mogna och förmodligen vårdar jag inte dem som man ska. Men jag kanske också ska sätta "vanliga" frön.
/P

2014-08-20 @ 23:00:07
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Det var ett maffigt ex! Du har gröna fingrar du!

2014-08-20 @ 23:20:35
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Vad har du gödslat med? :-)))) Bra jobbat!

2014-08-21 @ 22:57:12
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: majamyra | Its all about the details

OJ!!! haha
Väntar på mina squash ska växa till sig än :)

2014-08-22 @ 15:52:53
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Madelene Englund

Oj, den var icke liten :)

2014-08-22 @ 22:37:54
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Per-Anders

Himmel! Snacka om monster.

2014-08-23 @ 20:34:57
URL: http://peranders.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0