Vi har varit på turné... :-)

 
 
 
Maken och jag tröttnade på att vänta på bättre väder - och stack iväg på en tvådagarstripp (onsdag-torsdag) iallafall! Och det visade sej gå alldeles utmärkt! Visserligen regnade det i Värnamo när vi passerade den staden båda dagarna - men i övrigt var det helt okej. Lagom soligt och hyfsat lagom temperatur! :-)
 
Ska återkomma till var vi har varit nånstans i ett inlägg längre fram, men vyn på fotot ovan är iallafall en utsikt över Vättern. Från en strand nånstans på sjöns västra sida där vi rastade en stund, och där man kunde köra nästan ända fram till vattenbrynet - för så nära låg faktiskt parkeringen! :-)
 
Nu väntar husbilen på att bli ordentligt städad, och sen ska den transporteras till de andra delägarna som ska göra sin premiärtur i den nu över helgen.
 
Ha en härlig fredag allihopa! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: leonardo

Morning och välkommen hem! Vätterbygden, där jag vistades en hel del under ungdomen, är nog lite underskattat som turistmål. Vackrare natur än där hittar man inte på många ställen i södra Sverige.
Idag lovar SMHI att det ska bli något glesare mellan skurarna än vad det varit de senaste dagarna. Vi får väl se!
Ha en fin helg!

2012-07-20 @ 08:54:29
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Anonym

Nog ser det ut som Vättern alltid, men fel sida...
:-)
Har stulit mig någon liten minut på jobbet att kika in här... önskar dig en trevlig helg!

//Bonnfrua

2012-07-20 @ 11:20:52
Postat av: Morten Pedersen

Flott å finne på noe når været er så kjedelig.

2012-07-20 @ 11:53:33
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Yvonne

Jag tycker ju heller inte att vädret är så uselt! Det regnar...ibland! Men det är rätt mycket sol också. Typiskt sommarväder. Fast visst skulle det vara skönt med några veckors tropisk värme, sådär så man nästan börjar gnälla och längta efter svalka :D Just nu är det rätt soligt och varmt här, men mörka moln hänger på låset och kanske det blir lite åska sen (alldeles för lite åska i sommar tycker åskälskaren här) Vi kanske ska till Tranås om några veckor, det kanske är där ni har varit? :)

2012-07-20 @ 14:09:23
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ronnie

Ang. vädret som verkar vara på tapeten allt som oftast så tycker jag för min del inte det gör så mycket att det inte är "tropisk" värme hellre lite svalare menb det kunde gärna vara uppehåll lite mer o inte blåsa så förbenat som det gör titt som tätt.
Fina bilder lite längre ner i tidigare inlägg o visst får man tid till sånt som man kanske skjutit på när det är sämre väder. Ang din fråga om objektivet så svarar jag hellre här då det är begränsat med text i mina kommentarsrutor. Det är betydligt bättre skärpa än i mitt gamla 70-300 sen kommer man ju lite närmare också . Nackdelar är väl att det är betydligt tyngre + att man inte vrider när man ska zooma in utan skjuter den rörliga delen fram o tillbaka men tycker det går ganska bra ändå.
Sen har ekipaget svårt att hänga med i rörliga motiv typ fåglar men det kanske beror på kameran som inte är så avancerad 550D. Bra med zoom tycker jag gentemot fasta objektiv dät det inte blir så flexibelt om man inte ska bära runt på flera hus med olika dyra objektiv för det är ju inte alltid man hinner byta objektiv när motiven kommer snabbt.Maila mig annars så ska du få mer svar om du behöver [email protected] Mvh Ronnie Tack för kommentarerna förresten o ha det .....

2012-07-20 @ 14:58:59
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: annette

Går ju inte att vänta på bättre väder om det nu är dåligt, då är det bättre att dra iväg och hitta vädret man söker istället;)
Västra sidan, det kanske är Hjo, eller kanske Karlsborg, eller varför inte fina Askersund, alla platser där är värda att besöka, så fina och så går det att köpa supergod nyrökt vätternröding oxå!!

2012-07-20 @ 18:12:26
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Visst är det trist med regnet ibland...idag när vi skulle skjuta lerduvor kom det ju och det vara bara att packa ihop o bli rejält blöta. Men imorgon skjuter vi igen o sol är lovat :-)

2012-07-20 @ 20:54:55
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Anonym

blä för denna regniga sommar...men idag har vi faktiskt haft sol ända tills klockan blev 17 då öppnade sig himmlen igen:(kramen

2012-07-20 @ 21:01:21
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Anki

Hej...
Kom hit via vår gemensamma bloggvän Ankii och jag heter också Anki (men med ett i). Blev lite nyfiken när jag såg att ni varit ute med husbilen... där har vi något gemensamt. Kul att läsa om andra husbilssåkare och få lite tips om trevliga resmål. Ett annat gemensamt intresse vi har är foto - gillar det liksom du :)
Ha en fortsatt bra sommar!

2012-07-20 @ 21:31:34
URL: http://ankistankar.blogspot.se/
Postat av: Jane

Visst är det hopplöst det där med att vänta på bättre väder! Min kusin bor och äger Cafe Villa Vättersro på västra sidan. Har aldrig varit där men det ska vara jättefint.
Igår var det en kanondag, jobbade i trädgården hela dagen, så skönt efter allt innesittande. Idag var det klarblå himmel och varmare så jag såg fram emot ytterligare en härlig dag ... hann bara till stugan, plocka fram lite trädgårdsredskap, fikade en liten stund ... sedan hördes åskan mullra. Bara att packa ihop allt igen, surt! Nu ser vi fram emot morgondagen, hoppas solen skiner så man åtminstone hinner fika ute :)

2012-07-20 @ 22:47:36
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Malin B

Perfekt att kunna åka i väg så där lite oplanerat, "hipp som happ". Jätte fin parkering hittade ni minsann.

2012-07-21 @ 00:13:31
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

De e bra när de blir bra. Vad smart att införskaffa husbil gemensamt, de blir ju billigare o bättre o så lär den bli mer utnyttjad:) antar de e nära, så nära som föräldrar alt svärföräldrar:)

Väntar på fortsättningen..........medans jag sitter här en tidig lördagsmorgon o undrar VARFÖR jag inte sover:):)

Kramiz

2012-07-21 @ 06:14:05
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Nä det är väl inget kul att visa det som hänt med kalven. Men ändå för att visa att sådant är vanligt med våra djur vi fotograferar. Ofta hittar vi dem inte så snabbt då de inte är angripna. Nu var det bara tur att just igår skulle jaktkamraten ut dit som han inte annars brukar göra.
Sedan tillhör det viltvården att ta reda på sådant och utreda orsaken.

2012-07-21 @ 10:08:54
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0