Lite bloggtrött...


...och framförallt i ett skriande behov av frisk luft!!



Satt vid datorn i stort sett hela dagen igår, och grejade med något som skulle kunna bringa lite ordning på kaoset bland alla mina publicerade bilder.

Har ibland funderat på att skaffa mej nån slags portfolio på nätet - men jag orkar bara inte sätta mej in i det här med "riktiga" hemsidor, egen domän osv. Phu! Dessutom tycker jag de flesta såna sidor (typ xxx.com) tillhörande fotografer är väldigt trögladdade - iallafall med mitt lilla snik-modem. <:-)

Hur som helst...

Efter några inspirationskickar och lika många blodsockerfall i kombination med syrebrist, så hade jag istället åstadkommit ett galleri med blogg.se i slutet av sitt namn...

Det är trots allt bara den sortens sidor jag har någorlunda kläm på när jag vill in i koderna och ändra lite mått, färger och annat smått och gott. Och så-å-å-å jäkla seriöst är ju faktiskt inte det här projektet heller, så! :-D

Titta in HÄR om ni blev lite nyfikna nu. :-)

Och om ni har Facebook, så kan ni klicka på den enda länken som finns i menyerna till höger (dvs mitt namn, som står längst ner) så kommer ni till en FB-sida som jag också klåpade ihop igår. Tryck gärna på Gilla-knappen där - även om ni inte gillar! ;-)

Nu blev det som synes inte alls någon portfolio av det här - för det blir aldrig som jag först har tänkt mej när jag gör nåt! Fniss... Men det kanske (förhoppningsvis!!) kan bli en ny "fotoutställning" lite då och då istället! :-)

Det är ju trots allt roligt att ha lite egna fotoprojekt igång, och nu när jag (eller rättare sagt min man - han får ju tvärnita med bilen varje gång vi är ute och åker tillsammans, för att jag får syn på en glassgubbe som jag bara må-å-å-åste få fotografera!) börjar tröttna på det nuvarande, så kan det ju vara lämpligt att avsluta det med en utställning i den här nya galleri-bloggen - och sen ge sej i kast med något nytt projekt!? :-)

Dessutom har jag ju ett ganska stort arkiv med gamla foton som det säkert skulle gå att vaska fram något intressant ur... Ja, vi får väl se vart det hela tar vägen!?! :-)

Ha en fin dag!!!

/AnnaKK





Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Det där med syrebrist känner jag igen.

På min gräsmatta vimlade det tidigare idag av mängder med vårfåglar; sädesärlor, bofinkar, rödhakar, starar och björktrastar. Så nu är väl våren slutligen etablerad, hoppas jag.

Ha det bra!

2012-04-12 @ 09:03:13
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Madde

hehe, låter lite som mig;)

2012-04-12 @ 11:12:18
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: annette

Här blev det riktigt fint väder i eftermiddags, promenerade hem från jobbet vid 17-tiden, ljuvligt ute, hoppas Du oxå fick fint väder och har varit ute och lftat Dej lite!

Du är så duktig på att fixa till det där lilla extra som gör att det blir lite utmaningar för Dej, hoppas jag får pension någon gång så jag hinner/orkar med att fixa sådant, fast nu skall vi väl jobba till 75, så det blir väl rakt in på "hemmet" istället;)



Ha en fin fredag!

annette

2012-04-12 @ 19:26:46
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Anonym

hoppas du haft en bra dag å kom ut på en härlig promenad:)har vi varandra på facebook?om inte så heter jag Sofie Broberg:) kramen

2012-04-12 @ 20:31:56
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Malin B

"Om ni blev nyfikna", såklart vi blir!!!

Ja, jag kan ju bara prata för mig själv i och för sig...

Syrebrist tror jag bestämt att jag har själv nu, har jobbat över några kvällar och nu i kväll stannade jag och handlade innan jag åkte hem och så åkte jag en omväg på några mil för att hämta ett paket som tösen beställt...

Tror jag ska "övertala" min håriga vän till en minipromenad i kväll. ;) Han brukar ju alltid vara SÅ lydig.

2012-04-12 @ 21:10:49
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Fotograf Annie

Spännande projekt :)

2012-04-12 @ 21:44:37
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Per-Anders

Jag har kollat runt lite på dina nya nätplatser. Har nu lärt mig att det även finns en GB-gumma.

2012-04-12 @ 21:54:59
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Jane

Smart idé med ett litet galleri :)där kan du byta, som sagt, tema hur mycket du vill.

Nu när jag har rensat bort en massa bilder från bloggen märker jag att besöksstatistiken gått ner väsentligt. Många googlar på bilderna och hamnar på bloggen ... tänker göra portfolio på Flickr istället nu, när jag har tid :)

2012-04-13 @ 10:41:05
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0