Det fläktar...


...och då talar jag tyvärr inte om ljumma vårbrisar, utan om fläkten i datorn som fick nåt "stölla-ryck" i morse. Den brummade på som nåt annat litet flygplan inne i hårddisken, och stannade INTE (aldrig nånsin...) av sej själv. :-I

Det har hänt några gånger tidigare också, men då har det räckt med att starta om datorn. Idag var den så envis så jag faktiskt började fundera på om jag skulle behöva åka till "doktorn" med datorn - men efter att ha brutit strömmen, och låtit fläkten typ stå och tjura för sej själv en stund, så är den nu efter omstart tyst och snäll och sitt vanliga jag igen. :-)



Om nån som läser detta kan det här med fläktar inuti datorer så får ni gärna tipsa mej om vad detta knas beror på, och vad man ska göra åt det!?

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: Kerstin

Jag vet inte om du har en stationär eller en laptop. Vår stationära började leva om rätt ordentligt för nåt år sedan, maken dammsög och gjorde rent men det fortsatte, så det blev till att byta fläkt. Vi kan ju hoppas att det räcker med att dammsuga din dator.

Min laptop har nyss fått ny fläkt. Men den stannade bara av, den lät inget alls.

Tokläcker bild, Anna.

Ha en fin dag.

Kram

2011-03-03 @ 10:29:31
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Yvonne

Min fläkt låter mer ibland...och ibland mindre...vette 17 vad det beror på. Men byta fläkt får nog många göra. Tror inte det är så svårt. Om man kan...Sonen?

Underbart skir bild...

2011-03-03 @ 11:23:04
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Yvonne

"Stölla-ryck" hehe, det säger jag ofta. Det ska uttalas med rullande r, inte som skånska r, utan mer som "oyck", hehe....

2011-03-03 @ 11:28:08
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: anki

vi har laptops och sambon skruvade av lock och grejor under på dessa och sen blåste han rent med tryckluft där fläkten sitter, och jisses vad tyst hans fläkt gick sedan, hördes inte alls och då hade en låtit som ett tröskverk så man hörde nästan inte tv:n... :-0 när han blåste rent så kom det ut en damm moln...dom drar i sej mycket damm.



halv dant väder här, var blå molnfri himmel tidigare men nu är det molnigt så solen försvinner från och till.. :)



härlig bild..



ha en skön dag

2011-03-03 @ 12:41:01
URL: http://engstromsfoto.se
Postat av: Anki

Dax för damning...!! de e nog de kanske eller så håller fläkten på att ge sig, dess tid är ute alltså. Jag har ett annat problem med min dator, Offiser vägrar stänga sig..frå dras med de hela tiden. Går igång av sig själv, en bacill? Väldigt irriteraden hur som.

Försöker se vad bilden föreställer...hummm..

Är de hunden som fått ny färg och sockar på benen? Ett redigt konstverk har du fått till o de ser man ju inte alltid vad de föreställer.



Kramiz

2011-03-03 @ 13:13:11
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: annette

Din dator har jag för mej är ganska så ny, tycker Du skall prata med säljaren innan Du gör något alls om Du har garntitid kvar, för annars kan Du få strul med garantin om Du gör ngt själv.



annette

2011-03-03 @ 19:05:55
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Jane

Jättevacker bild!



Att fläkten låter brukar bero på damm men jag tror nog , som Anette, att du ska kolla med säljaren först :)

2011-03-03 @ 21:04:51
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0