Skrämmande fakta...


Efter att ha varit försedd med en ny stegräknare i snart en hel vecka, har jag nu konstaterat att det kanske trots allt inte var så stora fel på min gamla...? Eller så stänger den här nya också av sej emellanåt - eller låter bli att registrera si så där vart tredje steg...? 8-X 

Mera troligt är förstås att jag faktiskt rör mej mycket mindre än vad jag tror att jag gör... <:-I

Ett genomsnitt för de sex första dagarna med nya stegräknaren, visar på måttliga 7500 steg/dag... Suck! Jag som var bergis på att jag gick minst 10 000 steg varje dag, och därför enkelt skulle få ihop de där 12 000 stegen som ett dataprogram har rekommenderat mej att jag ska ta - varje dag. (Det antalet har jag förövrigt inte lyckats komma upp i en enda gång under dessa sex dagar... Host!!!).

Om jag skulle ta och skaffa mej ett högre skrivbord...? Så jag i fortsättningen kan stå upp, när jag håller på med datorn och bloggen!? Då skulle jag ju kunna gå och hoppa lite på stället samtidigt - eller åtminstone vicka lite lätt på höften emellanåt...? <:-)

Å andra sidan - hur många steg tar inte en nyckelpiga varje dag, med alla sina ben!?Och den är alltid lika rund ändå!? :-)

/AnnaKK

(Fotoinfo: Brännvidd 195 mm. Bländare 5,6. På objektivet satt Canon Close-up Lens 500D).

Kommentarer finns här! :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0