Det kunde man väl ge sej f-n på...

 
På makens jobb har det ha cirkulerat förkylningsbasilusker länge - och han har känt sej lite halvrisig vissa dagar, men inte värre än att han har kunnat jobba. För egen del har jag inte varit mottaglig. Men i helgen släpade sonen hit nånting, och det lät inte dröja på sej förrän vi också var drabbade... :-( Både maken och jag låg extra länge i sängen i morse och kände efter om vi var tillräckligt friska för att stiga upp.
 
Tror vi kom fram till att vi iallafall inte var tillräckligt sjuka för att ligga kvar där!?
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag liva upp mej med nybakade kladdmuffins och en kopp kaffe!! :-)
 
/Anna KK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Krya på er! Jag är inte rätt person att ge råd men förkylning har jag ju klarat mej ifrån. Däremot blev jag magsjuk i morse igen! Förstå? Nej, det går inte. Tycker faktiskt en hel del synd om mig själv just nu.
/P

2016-02-17 @ 12:25:31
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Segt med förkylning, jag är också förkyld nu (igen).

Gött med kladdmuffins och kaffe i alla fall :)

2016-02-17 @ 18:07:58
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Pernilla

Du den där sista kommentaren var faktiskt lite rolig. Men om vi ska prata detaljer så tog magsjukan bakvägen idag. Gud bevara mig, nej, nej. Ingen graviditet. Vad skull vi säga till Lilla H då? Eh, här får du en moster......? Haha!
Men jag mår ganska okej, faktiskt. Amöban kanske har flytt nu?
/P

2016-02-17 @ 19:01:31
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Malin B

Pigga på er båda två!!!
Det värsta läget är när man är för frisk var att vara sjukanmäld och lite för sjuk för att orka en dag på jobbet. Hur man än gör då blir det fel...

2016-02-17 @ 19:33:21
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Lennart O

Tänk om fler resonerade som ni när ni låg i sängen och var i valet kvalet för att stiga upp eller inte. Men då slutligen övervinna motståndet och slänga benen över sängkanten. Då är jag säker på att de skenande sjukskrivningstalen skulle stanna upp eller kanske till och med minska.

Idag inleddes verksamheten här med en halvtimmas snöskottning. Inget ont som inte har något gott med sig, dagens portion av motion är redan avverkad före frukosten.
Men nu väntar jag på våren och den ligger ju nu på armlängds avstånd med tanke på att mars är den första vårmånaden.

Allt gott och ett snabbt tillfrisknande önskar jag dej!

2016-02-18 @ 09:52:26
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Kladdmuffins hade i alla fall fått mig ur säng hur sjuk jag än råkat vara. Inte utan att jag ibland blir lite skrajsen nu när den enen efter den andre råkar trilla dig i feber och värk i hela kroppen. Hoppas på att ingefäran och citronen ska hjälpa mig att stå kvar på benen :-)

Krya på dig!

2016-02-19 @ 22:11:51
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Malin B

Krya på er riktigt ordentligt.
De där influensabacillerna är inte att leka med! :(
När de äntligen försvunnit brukar en enorm tacksamhet kännas över god hälsa, så går det ett par dagar och man tar det för givet igen...

2016-02-22 @ 18:46:45
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Marianne

Oj,oj - här händer det grejer ser jag. Ny bil -grattis. Och chilisarna sen, mina små pytteplantor skulle få mindervärderkomplex om de såg dina.

Hos oss funkar fibern utmärkt. Den fasta telefonen hade vi tänkt ta bort, men en fast kostnad på 39 kr/mån med fiber kan vi stå ut med. Samtalen tillkommer visserligen men vi ringer nästan aldrig på den. Den är bra att ha om man måste ringa nån och ställa sig i telefonkö och trycka hittan o dittan hela tiden. Då är mobilen urkass.
TV´n funkar också nu. Vi ligger i radioskugga och har haft en massa problem tidigare. Men vad du gör så skaffa inte trådlös TV. Det funkar inte även om alla leverantörer påstår det. Vi övergick till kabel och vipps försvann problemen.

Hoppas kladdkakan funkade mot bacillerna så ni är på benen igen.

Hoppas vi hörs på insta snart igen..:D

Kram

2016-02-23 @ 17:05:47
URL: http://livetsommajsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0