Vilken vacker morgon!!! :-D

 
 
 
 
 
 
 
...det var idag... <:-)
 
 Nu är det inte fullt lika fint väder längre, för molnen har tätnat så solstrålarna inte riktigt orkar ta sej igenom...
 
Dessutom är det ju fredagen den trettonde! Uuuh... Undrar just om det här är en riktigt bra dag att gå till optikern på? Jag kommer säkert att "råka" välja några bågar som jag vare sej passar i eller kommer att trivas med i längden...
 
Vidare så borde jag försöka koncentrera mej på mitt skolarbete. På måndag ska nästa inlämningsuppgift skickas in; ett slags diskussionsunderlag på si så där 2000 tecken. (Trevligt nog så räknas blankstegen också med i det antalet!). Artikeln som ska avhandlas, har jag dock faktiskt redan läst. Alltid något! ;-)
 
Jag upplever både tempot och nivån på den här första delkursen som så otroligt låg, att jag lixom har somnat ifrån hela skiten!? Uppgifterna som vi ska göra ter sej så pass enkla, att man borde kunna fixa dem på två-tre timmar - litteraturläsandet inräknat! Förutsatt att man verkligen anstränger sej rejält den stunden då, naturligtvis. Jag har säkert fel i det, men iallafall...
 
Vissa somnar av föreläsningar, men jag somnar av att läsa! 8-X 
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mimmi

Jätte fina bilder :)
Här har solen precis börjat att titta fram :)
Så jag skall ut på en liten promenad sen ..med lilla barnbarnet i barnvagn:)

2013-09-13 @ 12:57:23
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: Madelene Englund

Otroligt vackra höstbilder:D

Hoppas det blir mer tempo, icke kul att somna:/

2013-09-13 @ 13:12:30
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Go middag! Spindelnät, dessa fantastiska konstruktioner som är värda sitt eget kapitel.
Solen tycks inte lyckas med att skingra de kompakta dimmolnen idag. Synd, för senare lär ett ordentligt höstväder ligga på lur. Om man nu ska lita på väderprofeterna.

Lyssnade på tv-debatten i går om åldringsvården.Tur att man är så gammal som man är. För den framtida åldringsvården lär inte bli bättre än dagens, snarare tvärtom. För att behålla den nuvarande standarden på vården och med hänsyn till den demografiska utvecklingen, skulle det behövas en skattehöjning på 14:-- om 10-12 år fram i tiden. Alla inser ju, utom vissa politiker, att detta är orimligt och ingen vet idag riktigt hur problemen ska lösas. Kanske löser det sig självt med tanke på den standard som läkarna inom åldringsvården håller. Man skriver idag lättvindigt ut mediciner till åldringar som enl Fass är livsfarliga för just den gruppen.
Sedan är det ju faktiskt så att vi i Sverige har världens bästa åldringsvård och bästa föräldraförsäkring. Men verkligheten talar för att vi knappast kommer att i framtiden ha råd att leva upp till detta. Det finns så mycket annat som pockar på och som kommer att kräva sin del av tillgängliga medel. Politikerna i debatten menade att mycket löser sig om fler sätts i arbete. Ingen frågade dock var och hur dessa arbeten ska skapas.

En trevlig helg tillönskas!

2013-09-13 @ 13:48:25
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Fotograf Annie

Åh, vad vackert, älskar spindelnät :)
Tänkte själv gå upp tidigt imorse men orkade inte, och tur var kanske det för en kompis till mig var uppe och sa att det mest var dimmigt och tråkigt ljus :P

2013-09-13 @ 14:42:13
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Ditte Yvonne

Spindelnäten på morgnarna är ju helt underbara nu! Och särskilt om solen skiner...det gjorde den i morse här, under dagen har det varit lite till och från. Få se om det blir några kvällsbilder ikväll, risken är stor! ;)

2013-09-13 @ 15:00:47
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Malin B

Håller tummarna för att du fann bågar du gillade på direkten. Det K A N vara så att just den 13:e är en lyckodag!!!

Det där med "slowmotiontakt" kan verkligen göra en människa trött. När det är full rulle är man mera på hugget på något sätt. ;)

2013-09-13 @ 17:09:05
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Här har sommaren varit idag också. Men vindarna är kyligare. Därför håller jag mig i lä.
Otroligt fina bilder du bjuder på idag.
/P

2013-09-13 @ 19:14:58
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Charlotta

Jag blir så imponerad över din skicklighet att fånga naturens vackra stämningsläge på bild. Ja kan nästan känna den friska luften och doften av höst.

2013-09-13 @ 20:13:48
URL: http://charlottasgarden.blogspot.se/
Postat av: Anneli - A'la Foto

ÅH så fantastiskt vackra bilder!! Detta är något av mina drömmotiv med dessa nät fyllda med droppar! De perfekta näten som är hela och vackra! Men jag har svårt för att fånga det...mest för att jag aldrig ser dem och dels för att när jag av nåon mystisk anledning ser dem så är det fel ljus så det är helt omöjligt att fånga dem synligt på bild! Detta är verkligen inspirationsbilder för mig!! Tack för det!!

2013-09-13 @ 23:29:44
URL: http://alafoto.se/blogg
Postat av: Inga M

Spindelnätet var jättevackert! Här utanför köksfönstret har vi en spindel i sitt nät nu sedan någon vecka. Det borde gå att fota den på något sätt, nu blev jag inspirerad av dina bilder.

Dina klagomål på en kravlös universitetsutbildning är en raden tyvärr. Det har de senaste åren kommit åtskilliga larmrapporter även om lärarutbildningarna. Och då handlar det alltså inte om enstaka kurser utan om hela yrkesutbildningar. Suck! Vad har gått snett undrar man?

2013-09-14 @ 09:07:22
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Jag tänkte aldrig på att det var fredagen den 13:e igår, förrän mannen sa det på kvällen och berättade att han slagit i tån, gjort illa fingret och nästan vrickat foten när han spelade boll med Emma.

Först då tänkte jag, att jag slog ju faktiskt i huvudet lite nere på gymmet den dagen :) hahaha

2013-09-14 @ 09:14:20
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Jättefina bilder!
Jag fick mig en tur på morgonen med igår då jag var ledig.

2013-09-14 @ 10:13:00
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Gunnar

Finstämda bilder av hösten som trots allt är på gång nu.
Längesen jag studerade nåt men det låter kämpigt att skriva så mycket på ett par timmar?

2013-09-14 @ 18:45:36
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0