Inlämningsdax på kursen...

 
...men har ingenting att lämna in!? 8-X
 
 
 
 
 
 
Om det är något som tar död på min skrivglädje, så är det akademiska texter... :-(
 
Som barn var jag så gott som övertygad om att jag skulle bli författare när jag blev stor - idag vet jag bara att jag högst troligt ALDRIG kommer att skriva en akademisk uppsats ens på B-nivå...
 
Just för att sådant skrivande inte har det minsta lilla med verkligt författarskap att göra!! Ingen fantasi eller kreativitet nånstans, utan bara blod, svett och tårar... Ett regelrätt krig mellan de egna formuleringarna och de så gott som identiska formuleringarna som redan har skrivits av andra... BLÄRK, så-å-å-å TRÅKIGT!!!
 
Ja, ja... Nu har jag fått gnälla lite (igen) - så nu ska jag alldeles strax klicka upp Word här på datorskärmen, och sätta igång med den aktuella uppgiften iallafall...
 
<:-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica K

Usch, det låter inte kul alls... och jag känner igen känslan :/
MEN - jag tror det är så att ju mer man pluggar ett ämne eller ju högre upp man kommer i studierna, dest roligare blir skrivandet också. Så känns det för mig i alla fall, för det mesta. Men vissa tentor är bara tråkiga, helt enkelt.
Jag har 2 stycken tentor som ska in i slutet av månaden, det där med att läsa 2 kurser parallellt med deadline på tentorna typ samma dag på båda kurser är väl sådär bra... ehe. Men jag är ute i god tid med den ena och förhoppningsvis ska jag hinna göra den klart först. Sen ta tag i den andra. Och det som är så skönt med antropologin som jag läser är ju att man faktiskt kan låta fantasin flöda nu! När man har tragglat sig igenom alla grunder och har något att stå på liksom...
Hoppas du hittar nån glädje i skrivandet snart/ framöver! Och lycka till med uppgiften :)

Postat av: Ronnie

Nå hoppas du överlever den trååååkiga uppgiften med B.S.T. ! Vilken skärpa på klockan !!
Hoppas ni hade en go helg o ha en helt ok vecka !
Häls Ronnie

2013-09-16 @ 12:32:20
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Lennart O

Go middag! Lycka till med uppgiften!

Idag kan man väl påstå att hösten på allvar gjort sitt inträde. Regn, blåst och 11 grader plus. Det känns enbart skönt att slippa ge sig utomhus. Bättre då, att som jag, dra en varm pläd över sig och sova middag en stund. Onekligen en ganska skön vana som jag lagt mig till med på sistone.

Hörde på radion att Reinfeldts nya jobbskatteavdrag ska skapa 15.000 nya jobb. Detta måste innebära att det nu går motsvarande antal arbetslösa som bara väntar på att det nya avdraget ska träda i kraft. Sedan ska de gå ut och ta de jobben som i de allra flesta fall inte finns. Jag förstår inte riktigt logiken i resonemanget. Men jag är kanske för gammal för att hänga med i svängarna. Sedan fattar jag inte heller när Reinfeldt säger att man satsar främst på låglönegrupperna. Detta klingar minst sagt falskt när det visar sig att en undersköterska får en skattelindring på 200:-- medan en läkare får 600:-- mindre i skatt.

Ha det gott!

2013-09-16 @ 13:25:36
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Madelene Englund

Lycka till:)

2013-09-16 @ 17:41:39
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/
Postat av: Ditte Yvonne

Jag gillar ju att skriva...men inte såna där texter. Tror jag. Fast jag skulle nog inte få för mig att prova. Men lycka till!! Skönt när det är över kan jag tänka. För själva kursen verkar ju intressant?

2013-09-16 @ 19:11:06
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Malin B

Ibland går det mycket, mycket lättare när man har "gnällt av sig" lite. Ser den tendensen på unga fröken. Det låter som sju olyckor och hundra bedrövelser - ja, jag menar inte att DU lät så nu - men hon gör det ibland. Jag tror inombords att hon inte ska få ihop en rad och sedan swisch så är en fin och bra text levererad. =)

Lycko beställs det ifrån här också med jämna mellanrum, men nu försöker hon ju handla på praktikplatsen. =) Det där Big Sexy hair vet i tusan... Men när man får prova gratis så är det ju bara till att tacka och ta emot. ;)

2013-09-16 @ 19:50:32
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: soffie

men nej vad jobbigt, hoppas du fick ihop något till slut...kramen

2013-09-16 @ 20:13:35
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag förstår. Fy va tråkigt!
Min fjortonåring står inför sin första historia uppsats. Renisanstiden!!! Kul!!
Stackars liten men jag försöker peppa.
Hon läser i en bok. Formuleringar hon igentligen inte förstår men ska återberätta med egna ord.
Stackars, stackars er!
/P

2013-09-16 @ 21:46:57
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0