Första mars!!

 
Nu är det äntligen VÅR!!! :-D
 
Och syrenerna har jättestora knoppar - särskilt den kvist som "växer" i en kanna i mitt kök. Hoppas den börjar blomma också, om nån vecka eller så!?
 
 
 
 
 
Trevlig fredag på er allihopa! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning och GOD VÅR! Fast lite för kallt men SOLEN skiner! Tittade utefter min södervägg i går för se om snödropparna överlevt vintern. Nja, det syntes inte så mycket av dem ännu, snön har inte smält tillräckligt än, men tulpanerna allra närmast väggen har faktiskt stuckit upp någon cm. I fjol åt kaninerna (eller rådjuren?) upp tulpanerna, får se hur det blir i år.

Ha en fin helg!

2013-03-01 @ 08:57:44
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Oj, har den knoppar redan! Happy vårfeeeelings to you!

2013-03-01 @ 09:12:01
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lotta

Rätt inställning...vill man ha vår då fixar man det.
Solen skiner från en klarblå himmel och jag njuter för allt smör i småland :-)
Önskar dig en trevlig fredag!

2013-03-01 @ 11:44:27
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: bara anna

Åh så fint! Måste jag med plocka in en sån fining...

Kram

2013-03-01 @ 15:26:26
URL: http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Ja, då får vi se syrener här då om en vecka eller två! Här är det soligt, men blåååsigt också, så jag har hrm...inte varit ute...men suttit på balkongen och fått lite D-vitamin! Och kaffe...det går väl ungefär på ett ut ;)

2013-03-01 @ 15:40:37
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Japp, och då har Albin namnsdag;) Den enda namnsdag jag kan, kan inte ens mina egna, beror på en person som fanns i min barndom och som beydde oerhört mycket för mej;)
Syrenknoppar har undgått mej både inne och ute, däremot finns det stooora knoppar på Rhododendronbuskarna, fast sådana har jag fotat så många gånger så det får vara i år!
Lycklig idag för jag har hittat en viktig nyckel som legat insnöad i en snödriva,idag hade snön minskat så pass så jag kunde undersöka lite mer och visst låg den där jag anade att den fanns;)
Hoppas vi får se solen i helgen, jobbat till fem idag så då blev det inget väder att njuta av,patienterna har berättat att det blåst en del men ändå varit skönt i solen!
Ha en toppefin helg!!!

2013-03-01 @ 18:52:02
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Jane

Mars är så välkommen ... men kan ju få ta lite extra tid på sig ändå. Våren får inte komma för fort :) Så där stora syrenknoppar har vi definitivt inte, däremot börjar "videkissarna" visa sig lite. Kråkorna har riksdag här utanför varje dag, antagligen gör de upp om reviren :)
Ha det bra!

2013-03-01 @ 21:13:09
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Inga Magnusson

Mars är en fin månad, fast kanske inte alltid så mycket vår hos oss i Värmland. Gassig sol i snölandskap är inte fel heller. Just idag lördag är det mest mulet o blåst, inte så inbjudande, men jag tänkte försöka ta min dagliga skidtur i alla fall.
Ha en fortsatt trevlig helg!

2013-03-02 @ 10:36:53
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Du är då en optimist :-) Här snöade det och var allmänt obehagligt idag. Kan man få hoppa över mars och gå direkt på april?

2013-03-02 @ 23:47:20
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0