Cyklat åtta kilometer!

 
Vilket tog ca 35 minuter, inräknat ett litet stopp för att fotografera en golfboll:
 
 
 
 
 
 
Måste ha varit en jäkel på att svinga, som lyckats få den ända dit!? 1½ mil från närmsta golfbana. :-D
 
Undrar om golf skulle vara en bättre motionsform för mej än promenader och cykelturer, som ju tenderar att bli av allt mer sällan...? Såg i min kalender att jag inte har gått en ordentlig (rask...) promenad på en hel månad - och då hade jag dessutom bara gått i 15 minuter (för sen började det regna, vill jag minnas, och då svängde jag hemåt istället för att gå vidare i ytterligare 15 minuter... Slött - jag vet!! - men kanske ändå lite mänskligt...?).
 
Egentligen tror jag inte för ett ögonblick att golf är något för mej - men man åker väl inte till golfbanan och spelar själv, utan det är väl en slags gruppaktivitet!? För det här med att motionera ensam, tycker jag faktiskt inte är det minsta kul... <:-I
 
Däremot blev jag lite uppmuntrad när jag i morse kikade in på högskolans studentportal, och såg att resultatet från kursens sista tenta hade kommit! Redan, lixom!?! Det var ju bara lite styvt en vecka sen vi lämnade in den, så med tanke på hur det har varit innan så hade jag inte räknat med att få tillbaka den här förrän bortåt hösten eller nåt sånt! Och med tanke på hur otroligt oinspirerad jag var när jag skrev den, så är jag verkligen nöjd med att ha fått ett VG, om än ett svagt sådant! :-D
 
Återstår fortfarande att få veta hur tentan tillhörande den tredje delkursen gick. Resultatet från den skulle ha kommit i förförra veckan, men blev framflyttat till i slutet av förra... Pinsamt sent vilket som - men som ni förstår så lyser resultatet allt jämt med sin frånvaro.
 
Bör väl nämna att det inte är samma lärare som har hållit i den här sista delkursen som i de tre första, men det förstod ni antagligen ändå...
 
Go´ förmiddag!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Grattis till VG:t! Vad gör väl det om det är svagt??? Det syns ju inte. :-) :-)
Håller med om att det är slött att det ska behöva ta sån tid att få tentorna rättade, men kanske är den läraren sjuk eller nåt annat på den privata fronten? Inte vet jag, men ändå liksom...

Önskar dig en skön, solig vecka! Jag jobbar i kväll (13-21,30) så jag bryr mig inte så hårt att det är igenmulet och kyligt här. :-) Fast visst vill jag ha sooool, tom Maken vill ha det nu för att kunna bekämpa ogräset. För hand alltså. Det var visst lite för blött nu på fm så han snickrar lite på vårt utbygge. Inte mig emot!!!!!!

2013-06-17 @ 10:53:57
URL: http://www.bonnfruas365-bilder.blogspot.com
Postat av: Kaffehörnan

Skönt och cykla

2013-06-17 @ 13:11:32
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Grattis till betyget! Efter en tvekande inledning så klarnade det upp fram på fm, och nu är det fint sommarväder här. Satt på altanen under en parasoll och åt min middag. Märkbart vad det är tyst bland fåglarna nu, den enda som hörs är koltrasten och det får man ju vara nöjd med. Få fåglar sjunger så ihållande och melodiöst som den.

Det där med motion på golfbanan tror jag inte ett jota på, en del orkar ju inte ens dra vagnen med klubbor efter sig. För att inte tala om golfbilar, vilket trams. Det utesluter inte att jag själv har en Golf-bil, men den har garanterat aldrig varit i närheten av någon golfbana. ;-)

Du gillar tydligen inte att motionera ensam. Har du aldrig försökt med PRO? De har ju regelbundet gemensam stavgång på sitt program. Nu var jag elak men kunde bara inte låta bli när du stack ut hakan.
För egen del skulle jag aldrig tänka mig att motionera tillsammans med andra. Jag gillar att gå ensam på mina promenader. Man tänker så bra då och som någon sagt; det är bara de tankar som man gått sig till som är något värda. Jag säger som Torgny Lindgren: I samtalet tvingas tanken oavbrutet till oberäkneliga avvikelser och finter, den förvrids och förvanskas för att vara till behag eller förargelse, den blir lymmelaktigt trolös. Den ensamma tanken däremot är suverän, den stannar i kroppen och väjer inte för någonting.

Ha det gott!

2013-06-17 @ 13:33:08
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Ett VG är alltid ett VG. Bra jobbat :-) Det där med ensammotionerande är jag dålig på också. Jag ska vandra i alperna om mindre än två veckor och jag har ingen kondis alls. Hur ska det här gå?

2013-06-17 @ 14:30:17
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: i mitt huvud

Bra gjort med VG!!!
Och att golfa måste ju va ungefär som att gå en långpromenad, bara att man dessutom släpar på en stor, tung bag... Eller??

2013-06-17 @ 19:51:10
URL: http://www.imitthuvud.hemsida24.se
Postat av: Malin B

VG är toppen! Grattis!
(För plus eller minus syns ju inte ändå.)
Trodde att alla betyg var A-F numera... Jag som får tänka till varje gång min tös pratar om ett betyg. Inne i huvudet snurrar det blixtsnabbt: "Är det bra eller dåligt?" Sedan faller polletten ner och jag inser att hon är DUKTIG. ;)

2013-06-17 @ 20:51:32
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Pernilla

Grattis till bra betyg.....i det ni fått resultat i. Trist att läraren inte håller det som utlovats.

Jag har hundarna som drar ut mig. Tur! Annars hade jag varit försoffad.
/P

2013-06-17 @ 22:50:48
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Soffie

Men Gud va bra du är grattis till vg, kramen

2013-06-17 @ 23:53:54
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Grattis till ännu ett VG, bra jobbat! Ja en del lärare behöver minsann ha lite självdisciplin.
Var det där min golfboll hamnade...har spelat en gång...sedan var bollen borta :-)
Men jag sa till min arbetskamrat när jag jobbade sist att jag ska börja spela golf då jag går i pension. Jag tro att det är en bra sport.
Jag tycker också att det är urtrist att gå själv, men med lite musik så går det som en dans.
Snart är det midsommar...jag fattar inte hur det gick till!

Önskar dig en god natt!

:-)

2013-06-18 @ 23:29:12
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0