Projekt...

 
Vi har en klädkammare... Som egentligen aldrig har varit en klädkammare, utan snarare någon slags kombinerad hundkoja och skräpbod...
 
Men snart inte längre!!! :-D
 
Maken och jag fräste iväg till IKEA igåreftermiddags, och hem kom vi sedan (Halleluja!!!) med bilen minst sagt knökafull med blivande walk in closet-inredning:
 
 
 
 
 
 
Vi fick in två paket genom bagageluckan, och det tredje placerade vi ovanpå dem i det nerfällda baksätet. Fast då gick inte bakdörrarna att stänga... :-I Men med ena sidorutan nervevad och båda dörrarna "bara stängda i första hacket" (så där så det varningssignalerar på instrumentpanelen att någon dörr inte är stängd fast att man tror att alla dörrar visst är det, ni vet?) så gick det faktiskt jättebra att skjutsa hem paketen iallafall!
 
Nu är det största problemet var hunden fortsättningsvis ska sova om nätterna...? Känns som en måttligt bra idé att han ska dela rum med våra kläder, så dammig och skräpig och hårig som han ofta(st) är!! 8-X Kanske kan han bo här i datorrummet - och istället fylla hårddisken med allt som rasar av och kryper ur hans päls...
 
Go´ middag!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mimmi

Datorrummet lät ju inte som en bra ide:) men varför inte ha den i sovrummet;)

2013-07-24 @ 18:04:16
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com
Postat av: annette

Ha, ha det skulle varit kul att se Er resa hem med paketen, har gjort ngt liknande en gång från Linköping 4,5 mil, fast då var det även snökaos och svinkallt;)
Hunden i datarummet, kanske inte så bra fast frågan är väl om hunden tänker och flytta på sig överhuvudtaget;)
Jobbat, städat och motionerat, nu laddar jag för matchen, bara att sopa gräsmattan med tyskarna, så är det!!
Ha det!

annette

2013-07-24 @ 18:58:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Så lyxigt!
Skulle också vilja ha.....!
Har garderober som man går in i, men de är trånga och långt ifrån lyxiga.
/P

2013-07-24 @ 21:44:49
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se
Postat av: Malin B

Du får förklara för er fyrfota vän att det nästan inte är en enda hund som har eget rum i vårt land. ;)
En Walk in Closet är ju lyx. En sådan skulle jag också vilja ha. Nu knölar jag ihop kläderna så tätt att det nästan inte är lönt att stryka dem innan jag hänger in dem i garderoben. ;)

2013-07-24 @ 22:55:34
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Lennart O

Morning! Hår i hår(d)isken låter inte som någon höjdare.

Idag verkar det som om det blir ett avbrott i solens klara sken. En titt på väderradarn visar oroväckande många åskskurar med sikte inställt på Skåne och södra Småland. Men lite regn gör väl i och för sig knappast någon skada, snarare tvärtom. Kanske kan det också lugna vissa grannar som är oerhört betryckta över sina allt mer brunbrända gräsmattor. För egen del ser jag endast fördelar med torra gräsmattor. Man behöver ju inte klippa dem så ofta då! Det skulle aldrig falla mig in att lägga ett uns av bekymmer över en brun gräsmatta. Mitt ganska långa liv har lärt mig att en aldrig så brunbränd gräsmatta alltid förr eller senare blir grön igen.

Ska man säga något om gårdagens match så är det att den var underhållande, däremot klaffade väl det svenska spelet inte helt enligt ritningarna. Det blev alldeles för många och för långa passningar ut i det tomma. Men tjejerna får väl ändå betyget godkänt.

HJa det gott!

2013-07-25 @ 08:32:52
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Jag har också varit en sväng till IKEA. Till min förtjusning var det inte många själar där så det gick ganska snabbt att fixa mina få inköp :-)

2013-07-25 @ 19:06:21
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0