Solsken! :-)

 
Upptäckte i förmiddags att jag har en systemkamera! Ja, det var jag väl inte helt omedveten om - men det var en överraskning att se att de senaste fotona med den var tagna vid Lucia!? Jag trodde den hade fått ha semester i max en vecka... Men tydligen var det i två då...
 
Hm!? 
 
Men den startade så snällt så, och hängde gärna med ut på en liten promenad i det fina vädret! :-D
 
Får man vårvibbar eller, av det här motivet!? 8-) 
 
 
 
 
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Nja. Det är väl inte fel att drömma om våren, men...
En hel dags solsken den 28 dec, menlösa barns dag som den förr hette, hör väl knappast till vanligheten och är väl bara att tacka och ta emot för de som kan gå ut och röra på sig i naturen.
Ha en fin helg!

2012-12-28 @ 13:20:43
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Jane

Visst är det härligt med solljus! Till och med fåglarna började kvittra här idag :)
Trodde jag skulle hinna med bloggandet lite nu när jag är ledig men ack nej, så jag bedrog mig ... alla kommer hit och ska fika och blir sittandes i timmar, pust ;)) Skämt åsido, det är kul att få ha lite kvalitetstid med dem man känner. Bloggen finns ju kvar (fast kanske inte läsarna, hrm)
Hur gick det med granen förresten? Blev det någon? Min är jättefin bara jag inte andas i närheten av den. Hittade barr i pastasåsen igår, hur det nu hade hamnat där :/ Sängen är full av barr men det vet jag hur det har kommit dit ... hunden genar under granen och drar med sig tusentals i pälsen ...
Den åker snart ut! Granen alltså!
Ha det bra!

2012-12-28 @ 15:28:59
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Jo vi har haft sol här med. JObbade hemma lite idag vid datorn och kom ut vid 14 tiden. Då var det lite härligt ljus men uj vad fort solen försvann....fast det var svårt att hitta bra motiv i fulsnön som är nu. Det skall ju komma lite i natt sägs det och då blir det lite rent.
Vad trist med jakthunden...hoppas det gick att rädda den? Jag släpper aldrig mina hundar om det finns risk för bilar. Våra marker har inga stora vägar i närheten vilket är skönt. Får se om det blir jakt imorgon då det är hårt ute nu. Men plusgrader imorgon igen...

2012-12-28 @ 16:07:02
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Fint med sol...om det inte vore så kallt! Så inga vårkänslor här än...hoppas det blir en sån mars som vi hade i år, med över 10 grader (och ibland 20) i flera dagar! Men i natt ska det börja snöa...

2012-12-28 @ 16:37:11
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: soffie

va fin bild. ha nu en härlig fredagskväll

2012-12-28 @ 19:52:02
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Suss

Jag kände definitivt att jag längtade efter våren idag, när solen lyste så fint här utanför. Tyvärr är det kanske lite tidigt än..... fin bild i alla fall och visst är bladet grönt?

2012-12-28 @ 19:59:40
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Malin B

Inte bara dammsugaren som fått jullov alltså. ;) Jag gillade uttrycket förresten!
Min fick jobba sig igenom alla rummen sedan...
Synd att jag inte tar jullov från ätandet... Men mellan jul och nyår är det ju faktiskt inte SÅ viktigt, det är ju till att ha karraktär mellan nyår och jul! Så predikar iallafall hälsogurn här hemma hos mig.
Förr i tiden var det JAG som uppfostrade hux flux verkar det vara JAG som uppfostras... Ja, kära tid så allt ändras.
Här fanns det faktiskt lite, lite gräs där L hade plogat som bäst. Vårvibbar när solen sken här också!

2012-12-28 @ 22:17:38
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: annette

Tror vi oxå hade sol den dagen, men min kamera har fått jullov, för solen är ju inte vaken när jag är ledig, fast på ngt sätt så känns det annorlunda med ljuset i alla fall nu när det så skateliga har vänt mot våren igen!
Min dammsugare har inte varit framme sedan före jul och den kommer inte fram före NyÅr tror jag, mår egentligen lite bättre men tog lite prov på jobbet igår, skyhöga infektionsparametrar, blev ny antibiotika, så nu kan det bara bli bättre, och huvudsaken är att jag faktiskt inte mår så "pecka"!

2012-12-29 @ 12:20:30
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0