Så var det fredag igen! :-)

 
 
 
 
 
Hittade nyss den där "påsen" för julkort som Posten delar ut - och såg att man måste skicka iväg den senast den 16:e. Jag brukar aldrig bry mej om den, utan de få julkort jag överhuvudtaget skickar frankerar jag med vanligt porto så de blir behandlade precis som vilka ordinarie brev som helst.
 
Men när jag skulle köpa frimärken i mataffären häromdagen så hade de bara julfrimärken kvar... Och med såna lär det väl vara säkrast att använda den där "påsen" då´rå... Egentligen inga problem alls - så långt!
 
Fast nu hittar jag inte julkorten!? 8-X
 
Vet att jag hade fatt i en ganska rejäl bunta såna (överblivna från tidigare år) för inte alls speciellt länge sen. Och då bestämde jag mej för att det var väldigt onödigt att köpa några nya...
 
Så hur typiskt är det då, att jag tydligen inte har några julkort alls att skicka nu när det plötsligt brinner i knutarna angående den saken!?
 
Gaaah...
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fotograf Annie

Jag postade mina julkort i veckan, det blev ganska många så jag körde på julfrimärken, men jag brukar inte använda påsen...

Hoppas du hittar julkort och får iväg dem i tid

2012-12-14 @ 08:26:27
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Ronnie

Ha ha så man känner igen sig säå jäk-a typiskt lixom !
Superbild !

2012-12-14 @ 10:14:50
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Och jag har inte fått mina än som jag beställt på nätet. Men äsch de kommer ju fram förhoppningsvis någon dag innan snön töar...och det är ju huvudsaken.

2012-12-14 @ 10:25:26
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lennart O

Go förmiddag! Med dina anlag vore det väl inte omöjligt att fixa egna julkort? ;-)
En kall fm, minus 14 i morse, men nu har det mulnat och tempen kryper uppåt. I morgon väntas snö och nollgradigt. Detta passar mig som hand i handsken med tanke på det ryggskott som påpassligt nog drabbat mej!
Ha en fin helg!

2012-12-14 @ 11:08:20
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: annette

Och här kommer jag som totalt slutat skicka julkort, brukar istället skicka några Nyårskort, så jag behöver inte vare sig påse eller julkort;)
Hoppas Du hittar dom, fast jag tror nog dom kommer fram även om Du skickar lite senare, är ju hela nästa vecka!
Har haft två underbara dagar, kallt med sol, idag har jag "lodat" runt i stan i ca tre timmar och bara njutit av den vita världen, får väl se hur det blir imorgon, det blev mulet och snö nu på eftermiddagen, skall väl komma mer;)
Vår vita värld här i stan är vitare än vanligt, kommunen har bestämt sig för att spara pengar, ingen sand, inget salt, inga snödrivor forslas bort från gatorna;-)) Saltet är ju skönt att slippa, men "lite" sand på en platser vore kanske bra;)
Ha en fin fredagskväll!

2012-12-14 @ 17:04:17
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Yvonne

Hoppas du hittat dom nurå! Och den där påsen bryr jag mig inte om heller...Fast jag hittade mitt fina julpapper jag köpte förra året (halva priset) på Panduro, för att göra julkort av!

2012-12-14 @ 18:13:07
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Slutade skicka förra året.. Blir sms och julmail istället

2012-12-14 @ 19:48:50
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: soffie

jag skickar runt 20 julkoort varje år jag gillar det:) fin bild

2012-12-14 @ 20:38:30
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lotta

Jag som är så urkass på att skicka julkort nu mera, men jag kanske ska skicka några i alla fall nu när jag blir påmind. Jag har några liggande, jag tror att jag vet var de finns :-)

Hoppas du hittade dina!

2012-12-14 @ 22:27:58
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0