Promenader med mer eller mindre kamera... :-)

 
Ambitionen att gå dagliga promenader håller i sej - men att helt lämna kameran hemma, för att på så vis effektivisera gåendet lite mer, har däremot falerat. Jag är inte klädd utan att åtminstone lilla kompakten är med i fickan - That´s it!! :-D
 
 
 
 
Detta rådjur gick jag på i måndagsmorse. Det stod alldeles stilla och bara glodde på mej "hur länge som helst", och det var bara 10-15 meter mellan oss. Kan ju säga som så, att det var då jag bestämde mej för att aldrig nånsin mer gå på promenad med bara den lilla Ixus-kompakten med mej!! ;-)
 
Bilden är så hårt redigerad att det snarare ser ut som kvällsljus än morgonljus - jag vet...! Men skulle det gå att se ett rådjur i den överhuvudtaget, så fick det bli så... <:-)
 
För att kompensera det "misstaget", släpade jag med mej det tunga artilleriet igår:
 
 
 
 
Tja... Vad ska man säga...?  8-I
 
Fast jag har iallafall inte behövt bildbehandla nånting... ;-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Vespa Vulgaris

Om du bodde närmare skulle jag anlita dig som lärare i bildbehandling. Vad använder du för program?

2012-08-15 @ 07:16:23
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Jen

Åhh så tjusigt med ekorren! :) Härligt bildspel!
Bilden på rådjuret är inte fy skam det heller.
Om du anser att den bilden är illa så ska jag definitivt inte visa upp mina....
Rådjuren är så långt bort att man får använda lupp för att kunna se dem i bilderna. :D

2012-08-15 @ 08:05:00
URL: http://pansky.blogg.se
Postat av: leonardo

Morning! Alltid kul med "rörliga" bilder. Ekorren har tydligen redan börjat samla till vinterförrådet, vad nu det ska betyda. Kanske tidig vinter? O, hemska tanke!
Efter några dagars inaktivitet är det nog dags att skrida till verket med den ohämmade tillväxten av allt grönt otyg utomhus. Nu gäller skarpslipade saxar, yxor och skyffeljärn. Oj vad trött jag blev!
Ha det gott!

2012-08-15 @ 08:59:48
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ronnie Isacsson

Lyckliga du men ändå olyckliga i samband med Rådjursbilden . Själv har jag nästan alltid det tunga artilleriet med mig o då oftast telezoomet 100-400 för att inte missa något men då ser man klart "äkta" macromotiv fast man inte tänkt fota macro men så är det bara att acceptera men visst är det typiskt Anna att du "bara" hade kompakten. Blev ju ett härligt kort ändå tycker jag , fin bildbehandling som du verkar vara en hajfena på .
Trevlig bildserie med den fina ekorren , tycker det är svårt att komma dem tillräckligt nära åtminstone omatade ekorrar som inte är nära bebyggelse eller i parker .
Ha det ... ! Ronnie

2012-08-15 @ 11:28:37
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Jane

Åh, där var ju ekorren, har saknat dina "korre"-bilder :) Kanske bäst att du har med dig den stora kameran, blir ju mer träning då ... jag menar ... en del har ju "tyngder" med/på sig när de tränar ;)
Känns rätt bra att komma igång med arbetet trots soliga dagar här och mycket att göra. Känner mig mer effektiv än när jag är hemma och blir soffpotatis. Tar med mig kameran i morr´n för de håller på med stort vägarbete nära skolan, får se om jag kan föreviga ngt :)

2012-08-15 @ 21:34:51
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Lotta

Hahaha...du får det då alltid till det. Alltid bra att vara klädd då man ska ut i natur och mark. Man vet aldrig vem som dyker upp.
Jag har försökt få till lite foton av igelkottungarna, men de visar sig bara då jag inte har kameran med mig. Så springer jag in för att hämta, då är de borta. Ska lurpassa en kväll och muta med Gozzimat.

:-)

2012-08-15 @ 23:24:32
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Per-Anders

Fina djurbilder. Snyggt med bildväxlingen på ekorren.

2012-08-15 @ 23:37:37
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Tjusigt tjusigt!
Jag tycker att den bildbehandlade bilden också har sin charm!
Och jag har faktiskt lärt mig ta de snabba motionspromenaderna utan någon kamera alls! Hör och häpna! I början var det jobbigt, men nu fokuserar jag helt på vad jag gör... och varför!
Vågen bekräftar att det är rätt också! :D

2012-08-16 @ 00:42:01
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com
Postat av: Victorias fotovärld

Jag blir alltid sugen på att ta med mig kameran när jag ska ut, men den är tung och klumpig att bära med sig och man får inte en lika effektiv promenad... Så det är en sak att ta ställning till. Det känns dock nästan alltid som att något bra fototillfälle alltid uppenbarar sig när kameran ligger i tryggt förvar hemma på köksbordet... Hmmm, så ganska ofta får kameran lov att följa! :) Dock tycker inte min pojkvän att det är så roligt att gå med mig när kameran är med, för jag stannar hela tiden och vill ta kort! Haha!

2012-08-16 @ 12:29:51
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Postat av: ingrid

Såg faktiskt också en ekorre igår (dock utan kamera..)

2012-08-16 @ 16:24:04
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vilka härliga bilder...jag har alltid systemkameran med mig...ekorrbilderna är ju kul som bildvisning

2012-08-16 @ 21:56:22
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0