Den sista kvällen i juli...

 
 
 
...blev inte så pjåkig, trots att det regnade en hel del innan under dagen. :-)
 
Fotot är förresten taget med kompaktkameran (Canon Powershot SX100 IS), och det blev inte så pjåkigt det heller - om jag får tycka till lite grann om mitt egna alster. ;-)
 
För övrigt: Augusti har vädermässigt börjat på bästa tänkbara sätt! En sval men solig morgon, som det var underbart skönt att gå en promenad i skog och mark i. :-) Nu klättrar temperaturen, och om en stund kommer det att vara precis lagom varmt för att softa i en solstol nånstans - föreslagsvis i den egna trädgården, och inte längre ifrån ytterdörren än att det går att få ut lite radioljud dit. För man måste ju hänga med lite grann i OS också ju!! :-D
 
Trevlig första augusti på er allihopa!! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jane

Ja, jisses vad den här sommaren har gått fort. Man tycker att man har en "evighet" på sig att göra saker och att bara få slappa.
Din kompaktkamera verkar kanonbra, bilden är ljuvlig :)
När jag var vid stugan senast tog jag först en prommis med hunden runt området (måste ju snoka lite för att se hur de andra har det i sina trädgårdar). När jag kom fram till min stuga på baksidan var hela gräsmattan fylld av allehanda småfåglar plus lite större björktrastar - ett fasligt tjatter var det. Pratade med hunden (som jag brukar) och sa att här får vi ta det försiktigt - tog ett steg framåt och alla fåglar flög upp som en hel svärm. Samtidigt kommer det en sparvhök mitt framför näsan på mig, snabb som tusan, för att slå ngn av fåglarna. Nu lyckades den inte bara för att jag antagligen skrämde upp flocken för tidigt. Kvar satt en enda björktrast som inte hann fatta någonting :) Vardagsdramatik som jag inte haft en aning om ifall jag suttit kvar på min uteplats ...
Trevlig 1:a augusti på dig oxå :)

2012-08-01 @ 10:53:14
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

En sådan vacker bild!
Riktigt trolsk!

Gillar inte riktigt att ditt kommentarsfält sätter ihop all text och ignorerar styckesindelningar mm. Det blir svårläst. Går det att göra något åt?

Du har allt legat i och hunnit lägga upp den ena bilden finare än den andre! Har kikat runt en god stund och kan bara säga att det är jättefina! Själv har jag haft fullt upp och inte hunnit med vare sig min egen eller andras bloggar på ett tag nu! Men, nu får jag försöka komma igång igen!

Ha en riktigt fin 1a augusti du med! Och gissa om jag jublade när Sverige fick första OS medaljen!!! I helt rätt gren! :D

2012-08-01 @ 11:37:25
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com
Postat av: annette

Så ljuvlig bild, lite augustikänsla över den trots 31 juli, tycker nämligen att augusti är en månad som är lite trolsk som på Din bild!
Nu skall jag sätta lite fart här för jag har inte kommit ut ännu, och det måste jag ju passa på att vara när jag är ledig;)
Ha en fin dag!

2012-08-01 @ 11:49:43
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Morten Pedersen

Nydelig stemningsbilde. August har begynt bra her med bare sol og preg av sommer med rundt 20 grader så får vi se hvor mange dager det varer..

2012-08-01 @ 11:59:31
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Gunnar

Visst får du tycka det. Bilden är verkligen häftig!
B.s.
Jag lånar e-böcker o läser i Ipaden. Använder en app som heter Bluefire. Men jag läser oftast i papppersform. Kan tänk mig att det passar allra bäst när det handlar om fack- eller kurslitteratur.

2012-08-01 @ 12:18:23
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: leonardo

Gomiddag! Dejlig sensommarbild, även om det inte var sensommar i går. Men idag har vi dessvärre hunnit så långt. Men hoppet finns att augusti ska och kan bli en fin vädermånad. Fortfarande inget regn här hittills idag, vilket få ses som ett plus.
Precis som Elisabeth ovan har jag drabbats av att det inte går att göra styckesindelning i ditt kommentarsfält. Lite irriterande, men det går kanske att åtgärda.

2012-08-01 @ 13:52:24
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lisa | majamyra fotograferar och funderar

Tack detsamma! Mysigt foto!
Jag fryser idag, 13 plus i morse, vad ääär det hääär. Trist. Jag vill ha sol och värme. Kram!

2012-08-01 @ 16:00:59
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Yvonne

Gillar motljus! Här är vädret rätt ok...om det inte blåste så förbenat!

2012-08-01 @ 17:45:15
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Var det sista juli igår? Jag är helt datumvill :-)

Jag brukar ta en snabbtitt på fiskgjuseungarna varje dag. Nu ser de nästan ut som sina föräldrar. Jag har faktiskt ingen aning när de kan tänkas bli flygfärdiga. En dag kommer en unge hux flux att vara borta. Då kommer jag att sitta och oroa mig för om den verkligen lyckades flyga eller om den kraschade nedanför boet :-/
Jag blir extremt nyfiken på ditt inplanterade ogräs :-) Lägg upp en bild så kanske jag eller någon av dina andra läsare kan identifiera det.

2012-08-01 @ 20:01:59
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: soffie

å va fin bild men usch det känns som höst redan ,nu vill man ju ha de där varma goa augustidagarna + kvällarna men det verkar inte bli så i år:( kramen

2012-08-01 @ 21:52:00
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Fotograf Annie

Vilken fin bild, jag älskar ljuset :) Väldigt fint avslut på juli månad du fick :)

2012-08-01 @ 21:55:16
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Malin B

Jag är ingen större OS-freak men i går när det vankades sista rundan i hästhoppningen ropade V på mej. Yes, Yes, Yes sa vi varje gång hon klarade hindret. Spännande och så NEEEEJ när den attans bommen ramlade ner. Men silver, det är ju fint som snus.

2012-08-01 @ 22:01:38
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Ronnie

Dimma, grönska o lite blommor jo man tackar !
Fin avslutning på Juli o man får hoppas på lite fler såna kvällar framöver så man kan njuta av den sköna ljumma kvällbrisen som bara sommarn råder över !

2012-08-01 @ 22:49:37
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Per-Anders

Fantastiskt fin bild. Stämningsfull och vacker.

2012-08-02 @ 00:06:33
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Vacker bild!
Ja nu har man bara imorgon med att jobba. Skall bli skönt med semester nu. Skall ta mig ut tidigt framöver och fota i morgonljus...

2012-08-02 @ 08:30:25
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Victorias fotovärld

Men åh, vilken vacker bild! Kompaktkameror ska inte underskattas (och inte fotografen för den delen). Vilket ljus!

2012-08-02 @ 20:34:45
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Postat av: Elena cn

Hallå där! Tack tack för din kommentar. Kunde springa normalt och i snabb fart nu i veckan ca 2,5 vecka efter maran så nu har jag anmält mig till halvmaran i september:-0 vilken fantastisk kvällsbild...jag har inte alls fotat så mycket längre, har fastnat i wordfeud...jag är beroende säger mannen surt;) Hoppas att din augusti blir riktigt härlig!
Stora kramen!!!!!

2012-08-03 @ 21:53:45
URL: http://elenassida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0