Sitter här och sneglar ut genom fönstret...


...och försöker räkna ut vilken typ av moln det är på himlen idag. :-)

Har en liten förhoppning om att det bara är dimmoln - såna som solen kommer att bränna igenom inom ett par timmar. Regnmoln hade vi alldeles tillräckligt av igår, så såna behöver det verkligen inte vara idag också...

Det tråkiga vädret till trots, så hängde ändå jag och maken med hans föräldrar på vårvisning av husvagnar och husbilar i Vinslöv igår.Det är sånt som man lätt får IDEÉR av!! 8-D

Och en stark längtan efter semester NU!!! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Ja, längtan är vår arvedel, skrev Lagerkvist en gång. Bättre väder kan man ju längta efter men denna veckan lär det inte bli någon förbättring av vädret om man ska tro SMHI:s profeter. Ryssvärmen som löpsedlarna skrek ut om igår var, som nästan alltid, en ren miss eller kanske rättare en ren lögn. Men kvällspressen lever ju på att trumpeta ut lögner som folk köper och frossar i.

Ha en fin dag!

2012-04-23 @ 09:15:24
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: annette

Sådana där besök kan leda till mycket tankar och planer, en del genomförbara och en del mer eller mindre icke genomförbara, fast kul att se på snygga husbilar är det allt.

Funderade lite på sådant häromdagen när jag spanande på priser för att bo uppåt Ålesund under semstern i sommar, kom fram till at det får bli ett annat år och då ta sen eller tidig semester, för priserna var HUTLÖSA!

Fast drömmar måste man få ha;)Ha en bra kväll, här regnar det just nu efter en solig dag, (då jag jobbade).

2012-04-23 @ 18:30:26
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Per-Anders

Spekulant på en husbil? De är dyra de där...

2012-04-24 @ 00:19:41
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Victorias fotovärld

Ja, det fina vädret är det på tiden att det kommer tillbaka! Det är ju nästan maj ju!Sv: Haha, ja men en lantis är nog jag också som kommer från en liten by i de jämtländska skogarna! Haha, så kontraster är det minsann!Visst är det lätt att sätta igång "klickar-fingret" och sedan svårt att få det att sluta?! Och jag håller med dig, det är mindre roligt när man ska redigera alla dessa tusen bilder man bara bränner av för fotandets skull. Fast där kanske jag iofs ljög lite, redigerandet är ju nästan det bästa. Det som gäller är att gallra och sortera innan man sätter igång! :)

2012-04-24 @ 03:59:43
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Postat av: ingrid

Mmmm, härligt!! Men man behöver ju inte "slå till" på en "miljonare" på direkten... Vi är SÅ nöjda med vår (men kul att titta på nya)

2012-04-24 @ 15:35:59
URL: http://farmoringrids.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0