Ett äpple... :-)
Svensk färsk frukt i all ära, men "sur-skrabborna" duger trots allt bäst som fotomotiv... Annars blir man väl i magen, som vad den där älgen uppenbarligen var!? <:-)

Älgar äter ju mycket äpplen så här års. Ibland jästa, så de inte bara blir konstiga i magen utan även berusade... Full OCH brunstig - det låter som en underbar kombination av älg, att träffa på härnäst jag går på svamppromenad! 8-X

Men jag SKA tillbaka till skogen idag också, för innan jag hittade skithögen hade jag hittat något annat intressant som jag verkligen ville fotografera. :-) (Så det var redan då jag "kom på" att kameran inte var med - men tanken på att jag kunde fota med mobiltelefonen istället slog mej alltså inte förrän lite senare...)

Men innan jag går iväg, ska jag ta reda på om jag bör ta med mej det här "andra fotoobjektet" hem sen, eller låta det bli kvar i skogen. Google, nästa!! ;-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Hm..jag förmodar att det förmodade fotoobjektet som är tänkt för hemtransport inte är en älg eller ett vildsvin? :P Eller kanske? Såna där högar i skogen kan nog se lite olika ut. Själv hittade jag en hög som jag var säker på var från en björn....men det var kanske en älg som var skyldig där med! :)

2011-09-20 @ 08:35:53
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Madde

Sv:Ja, blev en ny kopp som jag tog socker i:) Gott var det verkligen icke med salt:) Tackar.Gillar ljuset i bilden:)

2011-09-20 @ 08:46:46
URL: http://amatorfotografen.blogg.se/
Postat av: soffie

läcker bild på ditt äpple!!

De jag hade i bloggen var riktigt goda:) ha en goo dAG!!!

2011-09-20 @ 09:46:32
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Lotta

Du den där skithögen i förra inlägget måste tillhöra en kossa som kommit på villovägar. Men i ärlighetens namn så hade jag hade lagt benen på ryggen direkt för att den där högen hade fått mig att tänka på djuren i filmen Jurassic park. Så för dina läsares skull så ber jag dig att inte återvända :-)

Sol hos mig!Kram

2011-09-20 @ 11:35:06
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Detta grådystra väder med en och annan regndroppe inbjuder inte till vistelse i naturen. Jag får nöja mig med att beskåda ditt äpple och älgskiten. Dock har jag avverkat min dagliga promenad.

Jag har till min fasat upptäckt att två av mina förrådsdörrar är i starkt behov av ny målarfärg, men nu är det väl försent att utföra utomhusmålning. På tal om målning så var jag inne hos min granne häromdagen, hon har målat om praktiskt taget hela huset invändigt med vit färg. Hon frågade när jag målat om mitt hus invändigt senast. Sanningsenligt fick jag medge att det var 42 år sedan, dvs när vi flyttade in. Och då var det som bekant nyuppfört och färdigmålat. Så den bistra sanningen är att jag aldrig har målat om något hus invändigt. Vilket väl knappast är något att skryta med.

God fortsättning på tisdagen!

2011-09-20 @ 13:39:48
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Morten Pedersen

Nydelig bilde av eplet med flott lys og farger.

2011-09-20 @ 14:07:15
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Bonnfrua

Blev det någon promenad eller fick älgskräcken dig att vända? :-)Du undrade över potatisen, just den som är på bilden heter Asterix och är avlång rödsklaig och fast, alltså tar lite längre tid på sig att koka.

Men mycket smak!Här i potatisodlarland kallas Bintje för "svinpära", öhum, men så är det av gammal tradition. King Edward går inte att odla ekologiskt, den är alldeles för känslig mot bladmögel och sjukdomar. Så därför är det den absolut i särklass mest besprutade potaisen. Sa Potatisbondens fru. :-)

2011-09-20 @ 14:35:06
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Lennart O

Jag kunde just tro det, bonnfrua! King Edward som är den enda potatis jag gillar. Kan det vara besprutningsresterna som gör att jag känner mig lite snurrig i "päran" ibland?

2011-09-20 @ 17:43:30
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Kerstins foto

Vilket kanonfoto på äpplet. Det ser jättegott ut och den lilla vattendroppen blir som pricken över i och gör att det ser väldigt frestande ut.

Ha en fin kväll.

2011-09-20 @ 21:17:06
URL: http://www.kerstinsfoto.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0