Färgk(l)ickar! :-)


Nu är dagarna så där deprimerande novembergrå igen...

Men det finns bot mot sådant också!Färger blir aldrig tjusigare än mot en grådassig fond (eller fasad)!?

Speciellt grådassigt var det i och för sej INTE på det stället jag befann mej på igår förmiddags, tillsammans med dottern. Snarare ganska glittrigt och glammigt - men framförallt färgsprakande!! Iallafall på den avdelningen vi var på. :-)

Dottern tar ju studenten till sommaren, och igår hade hon övertalat mej att följa med till en butik som säljer festkläder. Brudklänningar, balklänningar, frackar, kostymer, dopklänningar - you name it! 8-)

Och det var förstås en balklänning hon skulle titta på. Oj, oj, oj... Vilka blåsor det finns, säger jag bara! Tyvärr var det fotograferingsförbud i lokalerna, så jag kan inte dela med mej av mer än ord därifrån... <:-)

Iallafall så var det säkert femton personer som hängde på låset när de öppnade klockan tio, men det var bara dottern som skulle titta på balklänning varför hon hamnade överst på kölistan till den avdelningen. (De övriga kunderna skulle väl gifta sej, antar jag). Så vi (eller dottern, rättare sagt) fick hjälp med en gång av en jättetrevlig och jätteduktig personal. I drygt 1½ timme hjälpte hon dottern att välja och prova klänningar - så makalöst bra och proffsig service, och jag vet bara inte hur vi egentligen skulle ha kommit nånstans alls bland alla hundratals klänningar utan hennes hjälp!? :-D (Efterhand dök det upp fler balklänningsspekulanter, men de fick vänta tills det blev deras tur).

Nu tänker jag inte avslöja så mycket mer än att det blev affär av, och att både dottern och jag var mer än nöjda när vi åkte hemåt igen. Och om ett drygt halvår lovar jag att visa MASSOR av foton på både klänningen och den blivande studenten! :-D

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Morten Pedersen

Vi får prøve å komme igjennom denne måneden på en god måte. Flott farge på sykkelen.

2011-11-20 @ 10:31:50
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Jane

Åh, vad det måste ha varit kul att frossa bland alla klänningar - once in a lifetime - så att säga :))

När min dotter var på sin bal hade hon fixat håret hos frissan. Bara det var ju en upplevelse, så snyggt skulle man aldrig kunna göra själv!

Såg fram emot lite snö idag som skulle ljusa upp tillvaron men det är plusgrader och regn ... lika murrigt som vanligt :/

Ha en skön söndag!

2011-11-20 @ 11:12:49
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Oh så mysigt att få göra en sådan sak! På bal gick jag aldrig, men nog blev det en klänning till vårt bröllop...Ska dra av datorn nu till förmån för knyppeldynan... :-)

2011-11-20 @ 11:26:29
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Balklänning, jo man tackar. Jag förmodar att även priset är hemligt? Min examenskostym har jag fortfarande kvar och användes ännu till för några år sedan vid begravningar! Men numera använder jag vid högtidliga tillfällen en kostym som jag ärvde efter min far. Låter onekligen, sett så här, lite snålt, men är man smålänning måste man väl leva upp till ryktet.

Ha en fin avslutning på helgen!

PS. Här lyser solen nu och termometern visar plus 10 grader. Härrrligt!

2011-11-20 @ 12:57:27
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Yvonne

Vilken härlig färgklickbild! Mer sånt i det gråa...shoppa sådär är väl inte riktigt min grej..men tur att ni hittade något!

2011-11-20 @ 14:26:35
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Linda Elm

fin bild som man blir glad av med dess vackra färger:) behövs denna extremt gråa dag.ha en fin söndag!

2011-11-20 @ 15:04:34
URL: http://lindaelm.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Det är sådana bilder man skall titta på istället för att titta ut genom fönstret .. och se om man kan se något som är längre än 10 meter bort :)

kram

2011-11-20 @ 15:53:10
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: mimmi

PS.. Hur gick det med Fasanen? Fick ni Fasan .. eller blev det pizza ; )

2011-11-20 @ 15:54:06
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: annette

Så härligt det låter med besöket i den affären, vilken bra planering att komma tidigt och bli först på rätt avdelning;)

Själv aldrig varit på bal,läste inte vidare direkt utan lite senare så då blir det ju lita annorlunda!

Kul att Ni hittade det Ni sökte, blir spännande i vår att få följa!

Härlig bild på det turkosa,undrar om cykeln alltid står där ihop med krukorna som en installation, eller om den används!?

Här är det NOVEMBER idag;(Ha en skön kväll!annette

2011-11-20 @ 16:20:39
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Dressat? Gräsmattan? Om du menar vad de har under den så vet jag inte om jag vågar gå dit och lyfta på den ;) Men det var första gången jag någonsin såg en sån i en villaträdgård, haha! Nu blir jag nyfiken och ska googla.. ;)

2011-11-20 @ 16:29:54
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Kerstins foto

Det där känns igen då jag har två döttrar som tagit studenten. Mycket provande blev det innan beslutet om vilken det skulle bli fattades. Fina blev dom.

Ser fram emot sommaren så man får din flicka.

2011-11-21 @ 01:28:42
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Malin B

Å, vad spännande att få se dessa finkort sedan. Jag undrar jag om min unge herre har några balplaner? Duger det månne med fracken som jag hade när jag klädde ut mig i då jag slutade nian, den som min pappa ärvt från farfar? Hm... Skulle inte tro det nej... Men annars är ju jag och sonen lika långa så nog borde den passa. ;) Återanvändning säger jag bara.

2011-12-13 @ 21:52:15
URL: http://malinbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0