Vattenbuffel!? >:-X


Hela förmiddagen (nästan, iallafall) har jag stångats med problemen kring att skapa mej en vattenstämpel (som jag kan märka mina foton med).

Och det stora problemet är inte hur den ska göras, för det har jag ganska bra kläm på efter att surfat runt lite på ämnet. Men hur sjutton ska den SE UT??? Förutom att den ska ha "Copyright-tecknet" och mitt namn, förstås. DET är ett PROBLEM det, kan jag tala om!! 8-X

Och jag som trodde att jag hade en viss känsla för design och lay out... 

Glöm det...! <:-)Men jag ska inte ge upp ännu! Om ni inte hör nåt ifrån mej på ett tag, så vet ni vad jag håller på med! ;-)

Trevlig onsdag!! :-)

/AnnaKKKommentarer
Postat av: yvonne

Jag har länge funderat på att ha en sån jag med. Men vet inte riktigt hur man gör. Tips mottages med tacksamhet. Jag grejsar ju till bilderna i Photoscape. Klart det går att sätta dit i varje bild, men det kanske finns enklare sätt? Jaja...ska googla ;-)

2011-01-19 @ 14:19:28
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Lisa

Du kanske kan klämma dit en liten fågel, eller en ekorre. Du gillar ju fåglar och ekorrar känns det som. Jag vet inte heller hur man gör rikgtigt, jag kör med mina olika bruches/penslar för att märka bilderna på något sätt åtminstone.

2011-01-19 @ 14:42:59
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lotta

Bra Anna, du kan du! Jag är säker på att du innan kvällen har allt klart för dig hur du vill att den ska se ut. Jag vill också lära mig hur man gör som om du har lust får du gärna hjälpa en sökande.

Hoppas det går bra för dig!

Kram

2011-01-19 @ 15:29:41
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: mimmi

Ja jag hade också hållit på med att hitta ett bra sätt ..men än har jag inte kommit på något så det får bli det gamla vanliga sättet ett tag till :)

Det var ju en jätte häftig bild du har gjort här :)

2011-01-19 @ 15:39:55
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Siolia

Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, har ingen aning om hur man gör. Men skam den som ger sig :D <3

2011-01-19 @ 16:10:43
URL: http://siolia.se
Postat av: Jane

Du är så bildmässigt säker så du kommer på något rätt vad det är!

Jag skulle vilja ta bort möjligheten att högerklicka på bilderna - det hindrar ju iaf några att kopiera. Visst går det att ta sig runt det men .... Problemet är att jag inte vet hur jag ska göra. Hittade koder men har inte den blekaste VAR jag ska lägga in dem ...

Din bild är så vårig :)) längtar efter vivor nu!

2011-01-19 @ 16:28:25
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Borde också göra bättre märkning i form av vattenstämpel. Hade det förut när jag fotade hästar, rätt över bilderna. Ändå snodde folk bilder och till och med la ut i annonser!!!

Jag är säker på att du hitta på något jättefint till slut. Och din bild i dag är ju så underbart skön att man bara myser och blir glad av! :-)

Annars säger jag som Jane, jag skulle också vilja kunna ha så där att det inte går att högerklicka på bilderna, men vet inte heller hur man gör! Inte ens någon kod har jag hittat! :-(

2011-01-19 @ 17:22:00
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Fotograf Marie Engström

Visst är det ett problem, hur det skall se ut.

Velar också med samma problem. Vill märka bilden vill inte märka bilden....

Jag skall återgå till min namnteckning och webbadressen under i det närmaste.

2011-01-19 @ 19:22:24
URL: http://www.marie.e.se
Postat av: Anonym

Aha, Du sitter där på kammaren och lurar på hur det skall se ut, tror nog Du hittar på något fint som passar, men ibland så tar man fram för många alternativ så det blir svårt med beslutet;)

Märker inga av mina bilder, har fått förfrågan några ggr om bilder till speciella ändamål, då har jag skickat, sedan vet jag ju inte vad som stjäls bara så där rakt av.

Hoppas det går bra!annette

2011-01-19 @ 19:54:31
Postat av: soffie

wow va fin bild

2011-01-19 @ 20:31:58
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0