Slöjmoln...


Jag vaknar alltid till klockradion, och den är ställd så att lokala nyheter och väderleksrapporter är bland det första jag får höra varje morgon... (Om intresseklubben noterar!?).

Iallafall så sa programledaren direkt efter väderleksrapporten idag, att ordet slöjmoln är den vackraste meteorologiska term hon vet. Och jag kan väl i och för sej hålla med om att det är ett ganska fint ord - men heltäckande slöja, som molnen verkar ha här idag, är då precis lika trist som en burka!? >:-I

Men det kanske blir bättre fram på dagen...? Likt en groda, får man leva på hoppet! :-)



Ett till foto från igår, och på detta syns det kanske något tydligare hur hjärtat har kommit dit? Klipp-klipp, med lilla nagelsaxen, bara!! :-)

/AnnaKK





PS! Om nån är intresserad av ytterligare fotofakta, så använde jag det fasta 50 mm´s objektivet inställt på bländare 1,4. Och det satt (som vanligt) på min Canon EOS 450D. DS!







Kommentarer
Postat av: Lizaloop

Själv har jag ju sån tur att jag sällan behöver ställa någon väckare eftersom jag börjar jobba på eftermiddagen, dock behöver jag ju ställa väckaren på jobbet...men det är ju bara 2-3 mornar i veckan!!

2010-11-16 @ 11:42:45
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Fin o skön bild!

Visst är det så, att ibland har man ett skäl till varför man vill på ett visst sätt. Men jag hade inte menat jätteoskärpa, utan typ en eller två pixlar, vilket får det att flyta ihop bättre...

Jag gillar din attityd!

2010-11-17 @ 00:58:56
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0