Bland alla irriterande vardagssmåsaker...


...är vårt fasta bredband från Telia ett av de mest irriterande!! :-I Igår var det (återigen...) nästan omöjligt att få en fungerande uppkoppling under eftermiddagen och kvällen. :-(

Och så där kan vi ju inte ha det!!! >:-D


Så vi sa upp avtalet med Telia för några månader sen, och nästa söndag ska vi installera ett mobilt bredband istället. Och eftersom Telia inte har annat än jätteusel täckning på sitt mobila nät här, får de naturligtgvis inte leverera det heller till oss. Så - TYVÄRR - måste vi vända oss till Telenor i det ärendet...

Ja, jag säger tyvärr; För bland alla irriterande vardagssmåsaker, är fakturorna på våra två mobiltelefonabonnemang från just Telenor de allra mest irriterande!!! Helt outstanding...! Det är fel och konstigheter nästan varje gång de dyker upp - så till den milda grad att man gärna kan ha luren i beredskap för att ringa upp Kundtjänst direkt, medans man sprättar upp kuvertet... STÖN!!!Så därför har vi verkligen tvekat angående att hoppa på något av Telenors "fantastiska" mobila bredbandsabonnemang nu... Och bestämt oss för att INTE ta ett sådant - utan istället köra med kontantkortsmodellen!!

För kontantkort från Telenor har hittills aldrig nånsin förorsakat oss vare sej problem eller irritation.

Tack och bock!!! :-)

/AnnaKK

PS! Personerna på fotona har ingenting med texten att göra! Och i lyckligaste fall har de inte så mycket med Telia och Telenor heller att göra! ;-) DS!
Kommentarer
Postat av: Sqz

Ibland är det värt att betala några kronor extra (jag antar att kontantkortsvarianten är lite dyrare än de andra) för att slippa ägna tid åt att bråka med Kundtjänst.

2010-11-22 @ 09:06:25
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Tur man bor i hus med bredband (har comhem och det funkar till 99%!). Låter inte kul med trassel med nätet.. :(

2010-11-22 @ 09:36:07
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: britta Bloggar

Åh jag kan också bli helt tokig på sånt!

2010-11-22 @ 10:51:29
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Har ett fast abonnemang 8telefon) på Telenor det funkar bra. MEN när dotteren sa upp sitt fasta och gick över till kontantkort vet jag inte hur många ggr hon fick ringa. Först fick hon en konstig räkning på "återstående" abonnemang.. Nä, just det du har avslutat det ja riv räkningen. Nästa månad kom en ny räkning på 1kr!!! Då kunde knappt hon inne på kundtjänst hålla sig för skratt... Glöm det.. jo, men hallå vad håller de på med?!

2010-11-22 @ 11:28:24
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: mimmi

Jag har bredbandsbolaget och jag har aldrig haft något problem med dom ... som tur är.

Nu får vi ju hoppas att det kommer att funka bra med kontant abonnemang.

här har vi haft så trist väder att jag har fastnat i animerings träsket så man har ju haft lite att pyssla med då ..men jag får se om jag vågar mig ut på en liten promenad idag ..bara för att få lite annat en animering på hjärnan...nu drömmar man ju till och med om det .. inte bra ;)

2010-11-22 @ 11:55:12
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Lizaloop

Hoppas att det kommer fungera bra med ert nya bredband då!

Brukar ju alltid bli nåt strul när man byter :/

2010-11-22 @ 12:56:05
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Lotta

Dina bilder kan inte bli färglösa, inte ens i svartvitt:-)

Här händer det grejer vill jag lova. Men det där med Telenor var väldigt snällt och lindrigt skrivet enligt mig. Men som många andra kunder har de mig i sin järnhand. Telefon och mobilt bredband, bredbandet är jag i och för sig väldigt nöjd med. kan t.o.m få teckning på de mest omöjliga ställen.

..och här regnar det som om himmelen vore öppen :(Kram

2010-11-22 @ 17:41:57
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: annette

Fy sjutton för strul med uppkopplingen, har ju telia i i en hyresfastighet, fast egentligen vill jag inte ha det för jag säga upp den fasta telefonen då den nästan aldrig används.

Så även om det är tråkigt med Ditt strul så ser jag fram emot att få höra vad Du tycker om ett mobilt, har hört att det tidigare i alla fall har haft dålig kapacitet när det gäller att jobba med bilder, fast det har nog blivit betydligt bättre kapacitet.

Lycka till!annette

2010-11-22 @ 20:16:25
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Marie F

Här har vi bredband, tv och telefon i ett så när uppkopplingen strular har vi ingenting suck Man får väl vara glad att man har el, snart styrs väl den av bredbandsleverantörerna också haha. Kul demonstrerat med fina bilder.

2010-11-23 @ 22:26:23
URL: http://falkering.se/blogg
Postat av: Marie F

hmm..kom min kommentar fram?Well, jag glömde fylla i att jag älskar din nya layout. Kram på dig!

2010-11-23 @ 22:27:34
URL: http://falkering.se/blogg
Postat av: Suss

Intressant, jag hade Telia där jag bodde förut - i Umeå och var JÄTTENÖJD med bredbandet. Nu bor jag i Örebro i ett Comhemhus och MÅSTE ha deras uppkoppling. Jag är inte alls lika nöjd som förut. Det kanske beror på var man bor? Kan det vara så enkelt?

2010-11-24 @ 16:03:29
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0