Solen försvann...

 
...och även cabbe-drömmen svalnade av lite grann. <:-)
 
Skulle förresten ha slutat med mer eller mindre katastrof om vi hade försökt bärga den här gamla husvagnen/jaktkojan med något annat än ett terränggående fordon:
 
 
 
 
 
 
Trodde faktiskt vi skulle behöva ta en traktor till hjälp, så invuxen i långt gräs och busksly som vagnen var, men gubb-Suzukin fixade jobbet minsann! ;-)
 
Sa jag att solen hade försvunnit...? Tusan vet om den inte håller på att bryta igenom molntäcket iallafall nu!? Kanske så dags när klockan snart är halvtre på eftermiddagen, men bättre sent än aldrig! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin B

Rejäla doningar kan man lita på. :)
Sedan behöver ju aldrig det ena uteslutadet andra om man har tid, plats och kapital. ;)
Blev lite komiskt med tårtan... V älskar semlor så hon önskade en sådan, förstås!
Farmor säger att det ska vara GRÖNA tårtor när någon fyller år. Jag tycker jubilaren får välja. Köpte en liten grön för husfridens skull och det var DEN som gick åt. Farmor var nöjd! :)
Idag är L nöjd för han fick med sig resterna av semletårtan hem så det blir efterfest i kväll. ;) Unga fröken äter inte "skit" i veckorna... Men det gör vi tyvärr här, helt klart borde jag ta efter de jag uppfostrat till goda vanor. Ska tänka på det.

2016-03-14 @ 17:32:34
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Lennart O

Här bröt inte solen alls igenom i går. Men idag ser det betydligt ljusare ut när redan solen visar sig i gliporna. När det dessutom är plus fem grader kl sju på morgonen så är det nog ändå våren som är på G.
Mina skator håller för fullt på att stjäla pinnar från riset efter ansningen av mitt buskage, så där är tydligen bobyggandet i full gång. Att förlita sig på att skatorna ska forsla bort allt mitt ris är nog lite väl optimistiskt så i em ska jag samla ihop resten i sopsäckar och förpassa dem till tippen.
Man har öppnat en ny biltvätt häri byn och som ska vara något utöver det vanliga. Man har invigningspriser denna veckan och jag funderar faktiskt på att utsätta min bil för denna specialbehandling. Tvättade faktiskt bilen för hand förra veckan men nu är den lika skitig igen trots att jag bara kört en 3-4 mil sedan dess. Biltvättning är dessvärre en av mina svagare sidor, om jag nu har några andra.

Ha det gott!

2016-03-15 @ 10:16:30
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Vilken skönhet! Den hade klätt cabben annars. Jag har haft en cab. Kallt och trist. Man kan sällan cabba ner för vi bor i Sverige ju. Nej, inte går det att ha hundar i den heller. Inget för mej alltså! Host, host!
/P

2016-03-15 @ 17:36:51
URL: http://dogladyn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0