Avkoppling!?

 
 
 
 
 
Efter en ganska hektisk påskhelg, som varvats med arbete vid renoveringsobjektet och diverse kalas, tänkte jag att jag skulle ta det lite LUGNT idag. Typ göra sånt som blivit lite eftersatt på sistone, men som det ändå inte är någon direkt panik med... :-)
 
Bland det första jag fick tag i var min deklaration. Slängde genast undan den igen!! 8-X Inte för att det tar särskilt lång tid, eller är speciellt komplicerat, att göra den via nätet - men restskatten jag ska betala in, kan sannerligen vänta nån vecka till!!
 
Sen tittade jag på en lunta papper som hör till makens företag. Började bokföra, men gav upp när jag kom till en handskriven faktura som var i princip oläslig. :-/ Ja, att den i huvudsak handlar om en inköpt motorsåg vet jag - men vad de övriga posterna är för något vet i fåglarna...? Måste fråga maken om han kan uttyda "kråkorna" (eller om han rent av vet vad han har köpt!?), så grunkorna hamnar på rätt konto...
 
Därefter åkte jag och handlade, för jag kände att jag bara blev stressad av att inte kunna göra klart det jag hade föresatt mej att göra! (Som om det skulle vara mindre stressigt att handla!? Hm...)
 
Nu försöker jag koppla av med lite kaffedrickande vid datorn, men på nåt vis känner jag mej helt uppvarvad iallafall...? Får nog gå ut en sväng och räkna fjärilar med kameran, eller nåt... <:-)
 
Trevlig tisdag på er allihopa!!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Hallå där! Det var ett himla jox att komma in på din blogg idag. Blogger svarar inte påstods det och det ligger väl något i det, men så småningom svarade det i alla fall. Fjärilar är bra på alla sätt bara man slipper dem i magen.

Har klippt gräsmattan för första gången i år och det var behövligt. Blev försenad ett par dagar på grund av tekniskt strul, men nu är det gjort.

Vicepresident Biden är i Ukraina för att stödja dem i kampen mot Putin. Även viss militär utrustning står på agendan. Bland den religiösa högern i USA kommer allt häftiga krav på att USA ska ta till hårdhandskarna mot Ryssland. Amerikanerna är mästare på att hetsa till krig bara det sker på behörigt avstånd från USA:s geografiska gränser.

Här i Sverige pågår redan krig om än i mindre skala. Både i Norrköping och Göteborg bedrivs småskaliga krig mellan kriminella fraktioner. I Göteborg kräver krigen en så stor polisiär insats att det medfört mer eller mindre fritt fram för annan kriminell verksamhet. Lysande!

Ha det gott!

2014-04-22 @ 15:44:18
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Här har det varit en kanonhelg med. Lite jobb i trädgården men även lite "bara vara" i solen.
Fint tegel ni har på huset eller är det plåt som ser ut som tegelpannor??
Ska bli bättre på mitt bloggande för lite foto har det ju blivit.
Vovvarna löper ännu inte, suck......
Kram M//

2014-04-22 @ 15:45:20
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: majamyra | It´s all about the details

Glad påsk om jag inte sa det! :)
Söt fågel du fångade på trädstammen!

2014-04-22 @ 16:45:36
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Gubben

Ser ut som du haft en lugn och härlig helg:-)! Samtidigt är det skönt att ha något att göra.

2014-04-22 @ 18:55:40
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Suss

Jag använder mig av den klassiska kommentaren: "Det är mycket nu!"
Bra att du har kameran att ta till så du kommer ifrån lite.

2014-04-22 @ 21:32:15
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: soffie

hoppas du kunde slappna av på din fotorunda efter allt slit,kramen

2014-04-22 @ 22:19:22
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Malin B

Jag gissar på 5500 eller 5520 (beroende på vilket konto du använder. ;)
Typiskt mej att vilja gissa hela tiden.

När det är ett så där stort projekt på gång måste det kännas som om det BARA är det som gäller hela tiden, bra att du kan ta lite ledigt från det i alla fall. Hus som redan är som de ska brukar ju behöva lite omvårdnad de också...

I dag har V varit med och haft brorsan som chef. Hon sa för länge sedan att hon gärna tjänade pengar och det kom de i håg nu när det var plantering så passande på lovet. Tror bestämt att det var jobbigare än hon hade räknat med men envis som hon är så hakar hon på i morgon också, de andra två "lediga" dagarna jobbar hon på salongen.
Omväxling förnöjer i alla fall. =)

2014-04-22 @ 22:40:09
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Lotta

Fullt upp! Hoppas det hjälpte att räkana fjärilar och jag förväntar mig naturligtvis att alla arter du hittade kommer på bild i ditt nästa inlägg :-)

Vad ni är duktiga, kommer att bli så fint. Roligt att se hur det nya växer fram.

Det blev inga älgfoto för jag har använt min tid till annat. Men jag har inte gett upp hoppet om att få en timme eller två över. Ölandslängtan är alldeles för stor för att jag ska hålla mig hemma.

2014-04-23 @ 10:01:27
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Anita

Skönt med en lugnare dag efter påskkaoset..!! :D

2014-04-23 @ 10:08:34
URL: http://siliiins.blogg.se/
Postat av: Gunnar

Jag är imponerad över ett renoveringsarbete. Det blir säker jättefint.
Inget kul att sitta med papper inne i det här fina vårvädret. Det ska bli lite deklarationspyssel här också. Momsdekl och vanlig för skogsfastighet.

2014-04-23 @ 10:15:39
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0