Gårdagen:

 
Grå himmel, duggregn - och en massa löv som blåste av träden...
 
 
 
 
 
 
Gick en sväng till mitt bästa kantarellställe (som ligger precis i skogskanten alldeles intill vägen, så dit kan man faktiskt våga sej även när det är första älgjaktsdagen), men det enda jag hittade där var en massa bökskador efter vildsvin.
 
Om jägarna såg några vildsvin igår vet jag inte, men det var tydligen sämre med älg än vad det brukar vara.
 
Har inte smitt några speciella planer för den här dagen, men det får väl bli lite plugg nu under förmiddagen och sedan något lite roligare i eftermiddag!? Typ att åka till affären och köpa bröd och mjölk... <:-)
 
Trevlig tisdag på er allihopa!
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! En grå och dimmig höstmorgon med ca fem plusgrader. Ingen höjdare vädermässigt, men även en sådan dag blir vad man gör den till. Antingen kan man deppa ihop eller också inse att även denna dagen är en del av det snabbt förbiilande livet och göra något positivt av den.

Nu är det bekräftat det som många länge misstänkt, USA (NSA) scannar regelbundet av alla svenska Facebook- och Hotmail-konton. Detta sker från servrar i Sverige och sker med regeringens goda minne. Samma regering kollar ju själv sina medborgare genom FRA.

Sjukskrivningarna fortsätter att öka trots de skärpta reglerna. Svenska folket är ett allt sjukare folk. Är det inte snart dags att analysera vad som är orsaken? Tidigare sas det ju att det var för lätt att bli sjukskriven. Detta resonemanget håller knappast längre utan orsaken måste ligga djupare än så.

Hoppas det blir bättre med jaktlyckan idag, även om vädret kanske inte är det bästa för jakt.

Ha det gott!

2013-10-15 @ 09:16:51
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Carina

Jag satt ute på pass igår, hade en liten älgtjur (pinnatjur) liggandes en bit bort. I år sparar vi dom så den var inte skjutbar. Ingen i laget såg något annat vilt så vår första dag blev utan kött.

2013-10-15 @ 09:17:47
URL: http://vidbjarsjobacken.blogspot.se
Postat av: Lotta

Idag blev det inget pass för mig. Vågar inte anstränga den där axeln så mycket med att sitta stilla ute som det krävs av en spanare :-)
Men en skön promenad i höstsolen fick vi till iallafall. Gozzi testade den nya hundrastgården med tillhörande agilitybana. Han var mest intresserad av en pudeltik.

Nu ska jag dra till affären!

Ha en bra tisdag du också :-)

2013-10-15 @ 12:58:39
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Kerstins foto

Vilket vackert foto, trodde först att det var svart/vitt. En grå dag kan alltså vara väldigt vacker. :) Se till att förgylla dagen vid handlingen med en god choklad eller nån trevlig tidning. :)

2013-10-15 @ 15:16:15
URL: http://www.kerstinsfoto.se
Postat av: Ditte Yvonne

Se där, du har lyckats fånga några fallande löv...det är inte lätt har jag märkt! Kantareller har det inte varit så mycket här heller, fast jag har inte kollat på rätt länge...

2013-10-15 @ 17:32:36
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Malin B

Jo, det där med "nytt liv" är det sannerligen här hos oss. Gånger två.
Jag och L skojade om det härom kvällen. Det var nästan som att "gå tillbaka" innan vi hade barnen så han frågade om vi skulle börja städa på torsdagar, tillsammans så som vi gjorde då. ;)
Lite gulligt tänkt må jag säga.
Han har faktiskt, helt otippat, hängt med på kvällspromenad varje kväll sedan "jag blev ensam".
Fast jag har bedyrat att jag visst kan gå själv men det är naturligtvis jätte trevligt med sällskap men om man har varit ute och jobbat i åtta timmar så trodde inte jag att man ville ut och gå igen...

2013-10-15 @ 20:21:43
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Malin B

Just det ja. Glömde ju säga att L har "sagt upp sig" som vaktmästare. Så för honom blir det ju jätte stor förändring när det blir ny säsong.
Nästa säsong ska användas till att måla huset. =)

2013-10-15 @ 20:23:18
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: TantGlad

Jättefin bild på löv som snurrar omkring.
Hoppsas nu din dag varit bra,.
Kram från mig.

2013-10-15 @ 21:32:46
URL: http://TantGlad.bloggo.nu
Postat av: Soffie

Blä för den här tiden nu då löven trillar avträden hoppas på många soliga dagar och mycket skojigt iför då känns det som tidern går snabbare,,,ha en mysig onsdag imorgon,,,

2013-10-15 @ 22:19:34
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0