Äntligen...

 
...blommar mina syrener! :-D
 
 
 
 
 
Det vill säga, de syrenkvistar jag tog in i köket för några veckor sen, och satte i vatten. Buskarna ute i trädgården lär nog avvakta ett bra tag till med att slå ut... <:-)
 
Tio grader kallt här på morgonen - och om två timmar ska jag befinna mej vid sidan om en fotbollsplan. Låter lite halvt galet faktiskt. Det enda som skulle kunna vara ännu mer crazy, vore väl om jag skulle spela i matchen också!? 8-D
 
Trevlig lördag på er allihopa! :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Morning!
Ja det var ju en annorlunda påskkvist.
Här strålar solen o -2. Blir en sväng till Kosta Jaktia o köpa ammo, snart börjar lerduvesäsongen. Men det är ju aviserat 3 dm snö på tis hua...ha en fin dag

2013-03-16 @ 08:44:28
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: TantGlad

Finfina bilder. Jaee lite galen är vi nog allehopa....????????????? tror jag ibland.
Önskar dig åkso en fin lördag!

2013-03-16 @ 08:50:19
URL: http://TantGlad.bloggo.nu
Postat av: Lennart O

Morning! "Bara" minus 14 här i morse, men våren verkar ännu avlägsen inte minst om man tittar på SMHI:s prognoser för den kommande veckan.

Det kan inte kännas speciellt inspirerande att spela fotboll under rådande vinterväder. För att värma åskådarna något borde de kanske få tillåtelse att stundtals medverkar på planen. Eller det kanske är bäst att deras aktivitet begränsar sig till åkarbrasor.

Ha det gott!

2013-03-16 @ 09:19:24
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Lotta

Vad vackert! Har aldrig provat att sätta in en syrenkvist. Trodde ärligt talat att den inte skulle blomma inne.
Så nu får syrenbusken hemma hos mor och far se upp, för här kommer jag med sekatören.

Det blir många "åkarbrasor" idag vid sidan om planen. Om du nu skulle få för dig att spela fotboll också så be någon fota.

Ha en bra lördag:-)

2013-03-16 @ 09:32:16
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Gunnar

Jag har aldrig testat att ta in syren på våren.Det skulle man kanske pröva. Väldigt långt känns det annars som tills dom blommar ute.

2013-03-16 @ 10:00:02
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Hej hopp, har läst ikapp. Har en cirka 300 inlägg att gå igenom. Supersöta ekorrar du fångat på bild, rovfågeln och andra småfåglar. Blev sugen att gå tillbaka i mitt arkiv och kolla in våren förra året så här dags. Är så trött på kylan nu, och inte mår jag bra heller. Ett jävla hälvete är det just nu, men jag ångar på.

Ha en toppenfin helg, jag ska se om jag orkar blogga den här helgen. Börjar få lite lätt abstinens. Inte likt mig detta.

2013-03-16 @ 10:55:56
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Malin B

Jag trodde inte heller att syrenerna slog ut inomhus... Har jag blivit supersenil? Förr i tiden tog jag alltid in kvistar "inför våren" och jag tror inte att jag fick annat än blad på dem...
På senare tid är jag så hiskeligt slö att jag kör "fusk" på det mesta. Mina sidentulpaner och orchidéer blommar fint - helt avdammade sedan i går. ;) Så har jag fabriksbakad kladdkaka till fikat i dag (la ner resterna i frysen i tisdags) så nu borde jag inte ha några undanflykter till att inte ha tid att plantera om de 10-talet växter som faktiskt är levande i detta hus... Förr hade jag hundratals... Det går utför. ;)

2013-03-16 @ 11:00:45
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Jane

Nästan lite synd att sätta sig framför datorn en sådan här ljuvlig dag men ,,, har ju lite att ta igen efter arbetsveckan :)
Vilka underbara syrener! Har aldrig lyckats få några att slå ut så där inne med blommor. Riktigt vårligt! Åkte iväg till mitt "favvoställe" Hedvigs trädgård, där brukar de alltid göra så fint inför påsk men hittade ingen inspiration alls, det var bara det "gamla vanliga" - videkissar, pelargoner och krokusar. Kanske får vänta en vecka till :) Nu måste jag ta mig i kragen och göra något som jag kan ställa ut i påsk ... börjar brinna i knutarna. Hur går det med ditt pluggande? Har du fått reda på hur det gick på inlämningsuppgiften? Hoppas det gick bra :) Ha en fin lördag!

2013-03-16 @ 13:53:53
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: felicia

Fina bilder :)

2013-03-16 @ 14:40:33
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Suss

Så fina!!! Jag måste erkänna att jag skrek VA? när jag såg din rubrik. Undrar om jag kan göra likadant? Vi har en stor häck på andra sidan vägen och halva lär visst höra till vårt hus? Lika bra att ta in, för våren verkar dröja!

2013-03-16 @ 16:16:52
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Charlotta

I väntan på våren är allt "fusk" tillåtet. Härliga kvistar med blommor som garanterat värmer upp din frusna märg när du kommer in från fotbollsäventyret.

2013-03-16 @ 16:45:22
URL: http://charlottasgarden.blogspot.se/
Postat av: Yvonne

Så härligt! Ska prova jag med! För med den här kylan lär inte våren eller sommaren komma än på ett bra tag..

2013-03-16 @ 18:51:35
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: annette

Höll på att tuppa av först innan jag läste vidare att dina kvistar befann sig inomhus;)
Men vem vet, kanske vi får se blommande syrener till midsommar, men jag är tveksam, igår hade vi minus 17.5 i Norrköping och minus 21 i Söderköping, idag lite drägligare, men nästa vecka skall vi får mer snö och det finns massor kvar av den "gamla";)
Hoppas Du inte har frusit fast vid fotbollsplanen!!
Ha en fin lördagskväll!

2013-03-16 @ 19:03:44
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Jag är djupt imponerad. De gånger jag tagit in blommande syrenkvistar så har de dött efter några timmar. Vad är ditt knep? Jag blir sugen på att knipsa av några frostiga grenar och skapa min egen vår inomhus :-)

2013-03-16 @ 21:55:11
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Ingrid

Men så fina!!! Måste genast ut och knipsa några kvistar

2013-03-17 @ 11:41:38
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Madelene Englund

Härligt:) Fint:D

2013-03-24 @ 11:18:52
URL: http://madeleneenglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0