Plusgrader, minsann! :-)

 
Men också några centimeter nysnö... 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verkar som om det kan bli en hel del blask angående vädret under de kommande dagarna - men det gör inte så mycket, för jag har tre härliga föreläsningar att roa mej med framför datorn under den här veckan! :-D
 
(Hur mycket jag också förväntas läsa i mina böcker, har jag däremot inte vågat titta efter ännu... Host!)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Med viss bävan såg jag hur snön föll i går kväll. Dessbättre blev det inte så mycket av den, bara någon cm och med tanke på dagens temperatur så tror jag att snön kommer att avlägsna sig av egen kraft, så att säga.

Vad värre är så har jag inte fått några morgontidningar idag. Efter att ha stått i telefonkö i minst en kvart hos distributören, fick jag det upplysande svaret att de är försenade idag. Jo, det hade jag ju märkt och ännu nu ett stycke in på fm har de inte dykt upp. Vanemänniska som man är känns det lite avigt att äta frukost utan tidningarna på bordet. Men man ska ju inte klaga, värre saker ån försenade morgontidningar har ju hänt.

Ha en fin studievecka!

2013-01-28 @ 09:14:41
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Ronnie

Halloj där !
Vilka kreativa bilder , häftiga o annorlunda !
Lycka till med föreläsningarna o pluggningen !
Du har väl alvedonen redo ?
Mvh Ronnie

2013-01-28 @ 11:05:37
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Endolia

Oh så fina foton! Älskar bilder med djur :)

2013-01-28 @ 12:30:04
URL: http://endolia.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Blött och slirigt.. men är ingen vän av kyla så låt gå då!

2013-01-28 @ 15:05:38
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: Fotograf Annie

Mysiga bilder :)
Härligt med nysnö.

Kul med föreläsningar via datorn, jag har börjat kolla på den första som är från fotokursen jag läser :) Matteboken har jag däremot varit dålig på att öppna ;)

2013-01-28 @ 15:34:00
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Yvonne

Här är också milt, fast det ramlade ner nån dm snö i natt...men den har smultit undan bra nu! Men det är väl inte slut på kylvädret än förstår jag...och +3 är ju inte så jäääättevarmt heller, men varmare än minusgrader...

2013-01-28 @ 15:47:31
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Jane

Tänk om det ändå hade varit så fint ändå hos oss ... det ser ut som om solen skiner på dina bilder. Här var det grått så gott som hela dagen och det blev varmare och varmare. Inte en snögnutta på vägen hem, däremot fick bilen rejäla duschar av förbipasserande långtradare :(
Ladda med en kopp kaffe och något mumsigt så kan du njuta av föreläsningarna ... avundas dig! Trots extraresurs idag var det hur jobbigt som helst! Snart byter jag jobb ... bara jag visste vad jag skulle göra istället. Håller på med en barnbok men det är ju inget att hoppas på, alldeles för många duktiga att konkurrera med :/
Ha det bra!

2013-01-28 @ 18:25:36
URL: http://janesmax.blogspot.com
Postat av: annette

Så var det hos oss igår och inatt, en massa nytt vitt imorse, men nu under dagen har det försvunnit massor av snö då det regnat!!
Våren är nära tror optimisten!!

2013-01-28 @ 18:25:46
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Lotta

Man hänger inte med riktigt här i temperaturväxlingarna, från -20 natten till fredag till 5 plus idag. Jobbade inatt och det var så moddigt av allt snöblask, men vi har bra bilar så det är bara till att gasa :-). Värre är det med blöta fötter och skor eftersom man vill ju inte gärna kubba runt i storstövlarna. Man vill ju vara lite lättfotad nattetid.
Hörde att det var 60 rapporterade olyckor i västra delen av Sverige under natten. Så vi har nog klarat oss bra på denna sidan även om det var slirvigt.
Hur går det pippi-räkningen? Jag får nog stå över till nästa år då jag såg att sista dagen var idag. Men jag kan ju räkan ändå, för skojs skull.

Hoppas det går bra i skolan?

:-)

2013-01-28 @ 18:51:25
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: soffie

hoppas det är bra och givande föreläsningar!vad är det för kurs du ska läsa nu? hos mej kom det snö men det regnade bort under dagen ,blä vad slaskigt det blev nu ,barnen på skolan var superblöta ..kramen å hihi vovven gillade iallafall den nya snön

2013-01-28 @ 19:16:06
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Din jycke verkar vara lycklig över snöeländet i alla fall :-)

2013-01-28 @ 21:53:16
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Kan du förresten inte skicka din son och hans puffra till Marianne (Livet på landet) :-) Hon har problem med marodör-hjortar i trädgården.

2013-01-28 @ 21:58:12
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: Gunnar

Jag gillar det lite diffusa i dina bilder i det här inlägget. Dom förmedlar en annorlunda vinterkänsla. E annan slags vinter än det gnistrande kalla vinterväder som vi hade förra veckan.så är min upplevelse i alla fall.

2013-01-29 @ 07:07:59
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: bara anna

Fullt upp alltså. Men bara man tycker det är roligt och givande så fungerar det ju fint.

Mysiga bilder!

På tal om hund och päls, så har jag haft pälshundar förr. Både pudel och puli. Vet du hur puli ser ut? De med s k rastaflätor. Såna har jag haft två st. Nu kan jag inte fatta att jag stod ut med den där pälsen, oj, oj säger jag bara.
Nä, någon pälshund på det viset blir det nog inte fler gånger, särskilt inte nu när jag upptäckt hur lätt det är med så kort päls som greyhound har. Fäller inte mycket och det bästa av allt är ju att de inte luktar hund, ingenting.

2013-01-29 @ 09:58:25
URL: http://annacecar.blogspot.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Coola bilder du fick där!!!

2013-01-29 @ 19:15:56
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0