Handboll! :-)

 
Jag har sett en dryg handfull allsvenska fotbollsmatcher live, både dam- och herr-, men det är också ungefär allt när det kommer till idrott på hög nivå. Onekligen klent, när man faktiskt ÄR väldigt sportintresserad! <:-)
 
Så det var väl minst sagt på tiden då, att jag igår ÄNTLIGEN fick se ett svenskt LANDSLAG i aktion!? 
 
Närmare bestämt herrlandslaget i handboll. :-) Som spelade träningsmatch mot det tyska landslaget i fina Vida Arena i Växjö. Kul att äntligen ha fått se den från insidan, och så gott som fullsatt!!
 
Ett stort TACK till dottern och hennes kille, som hade gett oss biljetterna i födelsedagspresent! Själva hade vi garanterat aldrig fått tummarna loss... <:-)
 
Hade kompaktkameran med mej, men tog inte så jättemånga foton för spelet gick alldeles för snabbt för den som är så "seg i avtrycket", och ljuset räckte heller inte riktigt till. Här är dock några:
 
 
 
 
 
Okej, det var långt ifrån ett A-landslag som Sverige ställde upp med - det måste erkännas. Men det var absolut en sevärd match iallafall, och garanterat kommer någon eller några av de nya killarna som provspelade igår att tillhöra truppen fortsättningsvis också. Men... Jag saknade faktiskt tv-kommentatorn och forne målvaktsgiganten Claes Hellgren "vid min sida"! För handboll blir aldrig bättre än när han berättar vad som händer på plan, förklarar vad som har hänt och varför - och framförallt avslöjar vad som strax (typ i nästa sekund!) kommer att hända! :-D 
 
Skaffade mej förresten en ny idol igår: Andreas Pallika! Oj, oj, oj, så BRA han var i målet!!! Helt och hållet hans förtjänst att tyskarna inte vann med mer än 26-20... :-D
 
/AnnaKK
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Kul! Fina foton du fick också. Jag har aldrig sett handboll live. Hur fungerar det jämfört med att följa matcherna på TV? Planen är ju inte så stor och publiken verkar sitta nära så det borde väl fungera bra tycker jag.

2013-01-04 @ 08:19:42
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Yvonne

Jättebra bilder tycker jag! Den första är kul, när han glider genom luften liksom! Jag förstår att din stora kamera är betydligt bättre (och tyngre...)och jag gillar ju min Panasonic, men den är lite långsam i autofokusen, särskilt om det är inzoomat..men den är smidig att ha med och det är viktigast för mig! Kul med handboll! Hoppas du har en fin dag!

2013-01-04 @ 09:48:26
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: majamyra | tired parents and happy kids lives here

Vad roligt! Vilken fin present.

2013-01-04 @ 10:14:02
URL: http://www.majamyra.se
Postat av: Lotta

Mycket bra bilder du fick till med ljuset som är så svårt inomhus. Jag hade också velat se den matchen, kul att så många var där och hejade. Förr var jag ofta och kollade handboll men nu är det mest fotboll.
Solen som tittade fram hos mig idag på morgonen är nu dold av det där gråa täcket som kan göra vem som helst på dåligt humör :-)

Hoppas du har bättre väder :-)

2013-01-04 @ 10:18:49
URL: http://www.tankarombilder.blogg.se
Postat av: Vespa Vulgaris

Jag brukar alltid tycka synd om handbollsmålvakten. Bollen är ju så liten och målet så stort!

2013-01-04 @ 13:33:42
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: Suss

Vilken bra present att få när man är så intresserad av något. Jag tycker det var bra bilder, men är inte så insatt i hur det kunde ha sett ut, eller vad du nu menar.
Jag ska tipsa mina barn om dylika presenter!

2013-01-04 @ 15:12:51
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Sami

Hej Anna
Det var handbollen du syftade på ;) kanonbra bilder, du klarade isotalen bra ser jag. Kom in och tävla på min sida nu :)

2013-01-04 @ 21:06:25
URL: http://www.enkillemedkamera.se/110622154
Postat av: Hanna Karlsson

Vad kul att se handboll!

2013-01-04 @ 22:08:51
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Du har fångat en härlig stämning med din lillekamera.

Handboll är en av de sporter som jag som "mindre idrottsintresserad" gillar att se på eftersom det är action hela tiden. Roligt även på lägre divisioner, kanske tom roligare när det är på lägre nivå eftersom man då till och med hinner se vad som händer. Men ta fotboll, det är ju döööö-tråkigt att se på i div 3 eller lägre. Flås - tjong - flås...

Ha en skön helg!

2013-01-04 @ 22:13:14
URL: http://charlottasgarden.blogspot.se/
Postat av: Ingrid

Här är hela familjen sporttokig UTOM jag.. men jag överlever ;)

2013-01-05 @ 11:59:16
URL: http://farmoringrids.blogg.se
Postat av: annette

Supersköna bilder tycker jag, jag har nog sett mer basket och handboll på hög nivå än jag sett fotboll.
Handboll gillar jag verkligen, så fysisk sport och basket ser händer att jag ser här i närheten, vi har ju svenska mästarna här i stan, förr såg jag alla matcher.
Kul att Ni kom iväg!
Oroväckande tyst hos mej, har väl tappat "stinget" en aning, är sjukskriven t.om nästa fredag, och det kanske behövs efter en så kraftig infektion, försöker vila, läsa och även vara ute en del, fast det blir ju ganska så trist i längden;)
Tack för tankar!
Kraaam!

2013-01-05 @ 16:18:02
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.se
Postat av: Malin B

Vilken KUL present. Härligt att ni kom i väg. Ibland krävs det något "krav" för att de ska bli av. Roligt, roligt!
Jag hade också garanterat också kollat mest på målisen. Det är ju min "yrkesskada". =)

2013-01-05 @ 21:38:25
URL: http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0