Några klick vid IKEA, Älmhult... :-)

 
Jag och dottern var ju på IKEA i fredags, och kollade om det fanns några fynd att göra på deras pågående så kallade flyttstädning. Det var 30% rabatt på hela det kvarvarande sortimentet i fredags, och det lockade fler kunder än bara mej och dottern att hänga på dörren vid öppningsdags. Eller rättare sagt; vi fick ju precis som alla andra som inte kommit först, ställa oss sist i den långa kön... <:-)
 
 
 
 
 
Fast om vi tyckte att den här kön var lång, så var den ju INGENTING mot den kön som var utanför varuhuset klockan 10 igår förmiddags! Då var det 50% på alla kvarvarande produkter...
 
 
 
 
 
Och under de 45 minuter som jag uppehöll mej i kvarteret, så krympte kön inte en enda centimeter! Det strömmade nämligen till mer folk i samma takt som man slussade in kunderna i varuhuset...
 
 
 
 
 
Alldeles intill entrén hade man ställt upp en korv-vagn, och till den var det ingen kö alls. :-) Så en korv med bröd och en ekologisk lingondricka för fem spänn, blev nog det sista jag inhandlade från det gamla IKEA-varuhuset...
 
Det är öppet där idag och imorgon också, men jag har inga planer på att åka till Älmhult över huvudtaget under de kommande dagarna. Möjligtvis ska jag dit på fredag igen, och ta mej en titt utanför det nya IKEA-varuhuset som invigs då.
 
Anar att det nog kan finnas en rejäl kö att föreviga där också!? :-)
 
/AnnaKK
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart O

Morning! Korven verkade ju prisvärd. Eller?
Måndag igen, veckorna rusar och det som borde ha gjorts ligger fortfarande ogjort. Jag gjorde en snabbvisit till Göteborg under helgen. Där har man redan fått upp det mesta av juldekorationerna över gatorna i centrum. Snart vore de väl bäst och enklast om man lät dekorationerna hänga uppe året runt.
Nu ska jag strax sätta igång och laga till min berömda kycklinggryta. Nåja, berömd och berömd, det är faktiskt ingen mer än jag själv som har smakat på den. Än så länge! Men god är den, tycker i varje fall jag, och det är ju huvudsaken.
Ha en fin måndag!

2012-10-29 @ 09:18:33
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Majsan, Lindsjö taxar

Himmel ....vad köer! Man kan tro att de gått i konkurs :-)

2012-10-29 @ 10:39:56
URL: http://lindsjotaxar.blogspot.com
Postat av: Herr Nilssons Fru

Uj - köer kan vara ganska givande faktiskt. Man kan träffa spännande människor att prata med, folk kan liksom kontakt i köer, de e kul.
Men fanns de något kvar där inne, den där kön borde gjort så allt tog slut o de var väl Ikeas mål:)

Klart du ska gå på invigningen. Då behöver man nog inte köpa korv då får man nog kaffe, korv o säkert en fin balong också:)

Kramiz

2012-10-29 @ 12:04:01
URL: http://anki-nilsson.blogport.se
Postat av: Ronnie

My goodness vilken kö , hoppas du fick tag i nåt du behövde eller nåt du inte visste innan att du behövde he he. Är det inte 100 m kö hoppar du nog in i det nya på fredag ?
Tagna med pocketkameran ?

2012-10-29 @ 12:46:59
URL: http://www.ronniesfiske.se
Postat av: Fotograf Annie

Men fy vad mycket folk :P Jag som tycker det brukar vara mycket folk på IKEA när det är lönehelg, haha, jag får nog omvärdera min åsikt lite ;)

2012-10-29 @ 14:23:27
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: mimmi

Det var inte dåligt med folk:)
Jag är inte så pigg på att gå in och handla på Ikea..det är ju ETT HIMLA JOBB ATT FÅ IHOP DET MAN HAR KÖPT DÄR ,så jag nöjer mig med att åka dit och äta en god frukost för tio kronor..det duger åt mig ;)
kram:)

2012-10-29 @ 17:04:01
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Vespa Vulgaris

Jag hade inte heller orkat stå i den där kön :-) Däremot är jag sugen på att åka till mitt närmsta IKEA och spana in några dekorationskulor i glas att hänga i fönstret till jul.

2012-10-29 @ 19:01:13
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com
Postat av: soffie

oj vilken kö,när det är sånna köer orkar inte jag med sånna grejjer. blev det nåt handlat då?

2012-10-29 @ 20:51:28
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Victorias fotovärld

Oj, jösses vilken kö! Hoppas ni hittade några fynd så att det var värt att köa! Jag älskar att gå på ikea, men kanske inte om det är sådär mycket folk..

Ledsen för mitt väldigt sena svar. Har varit lite motigt att blogga den senaste tiden.

Hur som helst, hur gick det med ansökan till antagningen? Hittade du några kurser som verkade intressant? Jag hittade inte som lockade jättemycket, men jag sökte i alla fall några ändå. Om jag nu ska plugga något mer, så blir det fördjupningskurser i grafisk design och en kurs i storytelling.

2012-10-30 @ 16:33:40
URL: http://victoriarennerstahl.blogg.se/
Postat av: Malin B

Å, jag som gillar Ikeas korv, kanelbullar och allt det där för 5:-!!! Grejer blir liksom så himla gott när det är "gratis". Ännu bättre är det ju när hela familjen är ute och far och är sugna, stannar man till på något som ligger vid vägen så brukar det gå loss på lika mycket för EN person som vad allihop får fika för på Ikea. ;)
Den långa kön in till varuhuset betackar jag mig dock för...

2012-11-01 @ 22:33:44
URL: http://malinbs.blogg.se
Postat av: Sami

Hej
Oj vad folk! är van att se sådana köer på biljettsläpp eller liknande :). Dock så är det ju värt att bara åka dit för 1 eller 2 korvar, hihi. Älskar IKEA fast jag inte besöker varuhuset så väldigt ofta. Gillar bilderna.

Ha en bra dag, din sida är med i favoritlistan, tänkte bara säga det! hihi.

2012-11-03 @ 09:43:12
URL: http://www.enkillemedkamera.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0