Regn och rusk - och lördag... <:-I


Om man skulle försöka hitta ett ställe idag...

...som är minst lika trevligt som parkeringen vid Barsebäcks gamla kärnkraftverk var förra lördagen!? ;-)

Trevlig helg på er allihopa!! :-)

/AnnaKK

Kommentarer
Postat av: Jane

Ha ha, ni hittar nog något minst lika bra i det här gråvädret ... jag menar utsikten är nog lika disig överallt genom regnskyarna ;)

Jag såg framför mig en lördag med grillning vid stugan med mina ungdomar ... med en baktanke förståss ... att få hjälp med mitt staket ;) men det ser inte så ut nu. Istället blir det Tacobuffé hemma. Hmmm, måste komma på något jag behöver hjälp med, de måste ju få jobba lite före maten :))

Trevlig helg!

2012-05-12 @ 08:35:34
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Ankii

Sök Er mot ostkusten så slipper Ni har vindrutetorkarna på när Ni kolla utsikten:)Kramiz o go helg

2012-05-12 @ 09:24:10
URL: http://anki-nilsson.blogspot.com/
Postat av: leonardo

Morning! Dessbättre blev det inte så mycket med blåsten som SMHI hotade med i går. Men regnar gör det naturligtvis. Men ge inte upp för i morgon blir det en "mellandag" med skapligt väder. Tänk att man inte har annat än vädret att tala om, kanske ett fattigdomsbevis. Själv har jag mycket annat jag skulle vilja skriva om, men allt skulle nog inte passa i detta forum.

Hockeyn gick ju inte så bra, i varje fall inte sett från svensk horisont. Men vi får väl skylla på domarna om vi inte vill erkänna att ryssarna faktiskt var bättre än svenskarna.

Ha det gott!

2012-05-12 @ 09:37:58
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: Fotograf Annie

Spännande :) Hoppas ni hittar ett superbra ställe :) Trevlig helg!

2012-05-12 @ 09:59:48
URL: http://blogg.anniesfotografier.se
Postat av: Lisa

Hejsan,

Tack skälv för kommentaren. Bloggandet blir så mycket trevligare med kommentarer :)Afghaner är nog blan det ovanligare hundraserna. Många bländas av skönheten men det är få som orkar med jobbet. Och jag klandrar dem inte, det är minst sagt slitit iblan å det är många afghaner som har en knepig personlighet.

Jag själv tycker det är så fantastiskt roligt då jag stöter på andra afghan ägare. För då jag ser på mina egna ser jag inga afghaner, man blir nog hemmablind:)Va roligt att du hade en coccer, vilken typ är det?Och för övrigt, Barsebäck dit skulle jag också vilja åka och titta runt. Hade önskat att få lägga en del av min praktik på ringhals. Men blev lite klurigt då det är vattenkraften jag utbildar mig mot. Men kärnkraften känns ganska mystisk och spännande. Tror det är en hel värld innanför dom där väggarna som man inte har en aning om.Hoppas helgen blir underbar:)

2012-05-12 @ 10:18:21
URL: http://sokkerflikkan.blogg.se/
Postat av: Malin B

Härligt med den där husbilen! =)

Det har varit lite av min "semesterdröm" tills om hundra år - att åka runt och ta dagen som den kommer.

Här är det också regn och rusk, jag är ganska inspirationslös i dag, började fixa i min garderob men insåg att man måste ha just inspiration för att ta tag i det på riktigt. I dag tycker jag att det mesta är värt att spara. ;) Där det redan ligger alltså, så jag har lagt ner projektet och skulle betala räkningar via internetbaken nu men likt Alfons "ska jag bara" ta en liten bloggsväng först. Det brukar muntra upp den allra regnigaste dag.

Kram på dig!

2012-05-12 @ 12:30:46
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Peranders

Fanns det inget uttag på Barsebäck för elpartonen i husbilen? Kunde ha varit praktiskt när man campar.

2012-05-12 @ 17:27:27
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Inget regnrusk här idag!! Men det blåser utta hel....e :( så inget fotande för mig idag. Om ni åker land och rike runt i sommar och råååkar åka förbi Karlstad så hör av dig! Utom vecka 26 då...då är jag i norra Frankrike! :)

2012-05-12 @ 21:59:09
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: engelsson

Haha..nee kanske inte det ultimata stället o campa på...men bilden blev bra.. Nu skiner solen..hoppas den hittar även dig

2012-05-13 @ 08:41:34
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Söndag, sol och vind! Snart är batteriet till kameran laddat och jag laddar här vid datorn för en runda på marken i trädgården... med macrolinsen på!Var i Halland igen i fredags och och storhandlade! Mest till mig själv faktiskt. Behöver en helt ny sommargarderob då vågen visar på -29 kg. Trevligt!!!

Imorgon börjar en ny vecka med jobb och ddatautbildning. det är skönt att tillhöra den "yngre" delen som har datavana hemmifrån. Jorrå, på mitt jobb är vi 70-talister unga än!!!

2012-05-13 @ 14:51:34
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Anonym

blä för ruskväder hos mej kom solen fram men då blev det storm:( aldrig kan det va helt fint...ha en ny mysig vecka

2012-05-13 @ 18:56:05
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: annette

Hi,hi hoppas Ni hittade en ngt vackrare vy, hoppas Ni fick del av det fina vädret som vi haft idag, sol, klarblå himmel och vindstilla imorse, nu börjar det blåsa lite kallt igen, men solen lyser fortfarande!

2012-05-13 @ 18:58:52
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0