Ruggig lördag...


Jag skulle behöva gå ut och fota en stund med stora kameran (40D:n), och på så sätt tömma dess batteri på ström... Så jag kan ha det fulladdat till fotbollsmatchen i morgon! Men...

Vem tusan har lust att gå ut och fota i det här tråkvädret!? :-I

Så nu hoppas jag nästan att det kommer att vara lika uselt, grått, trist och småregnigt imorgon också, för isåfall kommer jag inte ens att tänka tanken att ta med kameran till "vallen"... Och då spelar det ingen roll att batteriet snart är dött! <:-)



Igår letade jag förresten fram mina ullstrumpor ur gadroben, som jag köpte på rea nångång i våras. De var lite för varma att ha då - men nu är de helt perfekta! I så väl gummiskor som skinn-dito. :-)

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: Yvonne

Då kan du så att säga gå på i ullstrumporna! Aaah, kan inte låta bli ;) Jag satt i varma sockar och skor bredvid nån häromdan, som satt barfotad i sandaler...brrrrrrr! Men alla är ju inte lika frusna som jag...Batteriet på Casion är bra, jag har bara laddat det när jag köpte den, och den står på två streck än...Men systemisar drar ju lite mer ström...Men Sonyn håller länge också! Nu är det ÖVER 13 grader här...men grått. Inget regn, dock. Ska på en 50-årsfest ikväll men vet inte om jag ska cykla. Eller ta bussen. Eller cykla :P Buss är så omständigt, man måste passa tider...men å andra sidan slipper man ha så mycket kläder på sig. ÄVEN om det är hela 13 grader ute...Nåja, det är många timmar kvar ;) Presenten blir en burk torkad svamp! Tur man får användning för dom... ;)

2011-10-22 @ 11:59:44
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Har stått ute nu i den rel varma blåsten och kollat in dotera på hästryggen. Faktiskt riktigt skönt ute trots igenmulen himmel.



Sirap på rådjursteken! Det kommer testas, var så säker! Tack för tips sånt emottages alltid tacksamt.

2011-10-22 @ 12:18:12
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: Lennart O

Gomiddag! Ja nu är det strax dags för både ullstrumpor och långkalsonger. Tyvärr!

För en gångs skull har jag varit ute i god tid före Allhelgona och idag ställt iordning gravarna för vintervilan. Gravprydnaderna, som i fjol kostade 70:--, har nu höjts till 80:--. Allt blir dyrare, det är bara pensionerna som står stilla eller till och med sjunker. Slut med dagens klagovisor.

Tycker inte att vädret är så dåligt idag, det kändes riktigt skönt under min promenad som jag lyckades genomföra redan före nio, och jag kan garantera att vid en tidpunkten en lördagsmorgon är det inte många människor ute.

Ha en fortsatt fin helg!

2011-10-22 @ 13:05:28
URL: http://leonardo34.wordpress.com
Postat av: mimmi

Här är det mörkt och mulet ..men vi har ändå cirka 11 grader varmt .. så jag klagar inte..men någon promenad ..det har det inte blivit ..än .. får se om man kommer ut ..det är ju just detta med att tvinga sig ut.. har man kommit ut..då är det inga problem att gå promenaden :)

kram

2011-10-22 @ 14:50:37
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: annette

Bra att Du tar på Dej om fötterna när Du är ute, annars kan man ju bli förkyld, det sa alltid "någon" när man var barn i alla fall!!



annette

2011-10-22 @ 19:18:09
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Jane

Rustade mig rejält igår när jag skulle gå ut med hunden, det såg så kyligt ut ... men ack så jag bedrog mig. Schalen åkte av först sedan var det dags att knäppa upp jackan ... det var ju nästan sommarvärme ute.

2011-10-23 @ 09:34:17
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0