En fågel med skådningsproblem... :-I


Fick syn på en koltrast när jag var ute med kameran runt huset i morse, och lyckades få några foton på den mellan grenarna i den buske jag försökte gömma mej bakom. Dessa fåglar brukar vara hiskeligt folkskygga (de som håller till häromkring iallafall), så jag var förvånad över att det blev några foton alls - dvs att den inte flög iväg så fort den hörde mej (eller kameran).Men jag kunde till och med flytta mej lite, och bli av med den störiga busken, utan att den brydde sej.Tyckte mej se i kameran att något nog inte var riktigt som det skulle med ena ögat...?Tog detta foto också - sen dog tyvärr kamerabatteriet. Så exakt hur illa det var kunde jag därför inte ta reda på, men på något vis verkar fågelkraken ha skadat vänsterögat rejält. :-(

/AnnaKK


Kommentarer
Postat av: soffie

oj undra va som hade hänt med den ,va fin den är, var det soligt hos dej med kramen

2011-11-16 @ 19:48:08
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Jane

Stackarn! Den kan kanske klara sig ändå ... de är sega! Jag vet inte om jag berättat tidigare men vi matade en björktrast under några vintrar, den hade bara ett ben. Den satt och väntade på att vi skulle lägga ut mat och när det vankades mjölmaskar hoppade den runt som en tok av glädje. Härlig syn!

2011-11-16 @ 20:14:36
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Yvonne

Kanske därför den satt still och vilade sig :( Tyvärr överlever ju inte 100% av alla fåglar. Och tur är väl det kanske, hua, va fåglar det skulle vara överallt då! Ser att ni hade sol idag också, just nu är det +5 här...så nån frost lär det inte vara att fota i morgon bitti...

2011-11-16 @ 20:24:52
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Vespa Vulgaris

Lilla pippin. Naturen är hård.

2011-11-16 @ 22:56:05
URL: http://3rumokmedkatter.wordpress.com/
Postat av: Lotta

Man kan nästan tro att det har varit min fågeljägare till katt som varit framme med klon. Undrar om den kan hålla rätt kurs i luften med bara ett öga, den kanske även var döv eftersom den inte flyttade på sig då du smög runt i buskarna.:-)

2011-11-16 @ 23:17:35
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Det ser så ut, men du fick fint fångade bilder!

Har ingen aning om hur det påverkar fåglarna?

Men vi får väl tro det går bra!

2011-11-17 @ 00:18:30
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: Jenni

Ajaj...ja, ser ont ut i lilla ögat där..SÅ fina bilder DU fått på koltrast-tanten i alla fall...ja, dom är rätt så skygga.

Men det tycker jag är jättebra, för dom är nästan mina favoritfåglar, mest för sin otroliga sång om sommarkvällarna...högt upp på en skorsten, sjunger hanarna för sina tanter där nere i buskarna. DEN sången, en kopp kaffe i solnedgången på trappan en ljummen sommarkväll....kan det liksom bli bättre?Ja, det skulle ju förstås vara om svalorna samtidigt inade genom luften efter insekter.

DÅ ÄR ALLT PERFEKT!Åh, vad jag gillar dina fågelbilder!!!

Kram , och ha nu en go fredag!

Jenny

2011-11-18 @ 11:23:49
URL: http://alltetochingentinget.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0