Nästan som en riktig sommardag! :-)




Solen har letat sej fram mellan molnen lite då och då, och jag tror faktiskt inte det har kommit ett enda regnstänk på hela dagen!? Något annat vatten har jag inte heller varit i närheten av, men det hade inte alls varit dumt att befunnit sej vid havet. Eller åtminstone vid en sjö... :-)

Fotot ovan är taget i Höga Kusten nånstans. Visst ser det mysigt ut att paddla så där??

Men jag har fått nöja mej med att trampa asfalt i Hässleholm idag. Kände att jag måste skaffa ett UV-filter till det nya objektivet, och El-Giganten hade rea på såna! :-D

Mer "nödvändigt ont": Jag har varit på jobbet en sväng, och kollat om stället överhuvudtaget stod kvar. Har inte varit där sedan den 2/7, men faktiskt så var allt sej likt. Och som vanligt var det dåligt med iskrivningar i kalendern, så jag kan bara gissa att verksamheterna rullar igång nästa vecka. Men för säkerhets skull får jag nog titta inom där nån gång till den här veckan...

Go´natt!

/AnnaKK






Kommentarer
Postat av: Nollan

Jag behöver också köpa nytt UV-filter. Hade ett objektiv i golvet häromdagen, men allt verkar klart sig utom filtret. Ringen på filtret hade däremot blivit lite sned och det krävde lite fixande innan den gick att få bort :-)



Blev det något gatufotande i Hässleholm då? Skulle verkligen behöva öva mer på det. Har tankar på att försöka ge mig ut med bara mitt 50mm objektiv och köra gatufoto. Får se om det kan bli av framöver.



Hoppas du har det bra, trots brist på sommarväder!

2011-07-26 @ 22:28:41
URL: http://absolutanollpunkten.wordpress.com
Postat av: Malin B

Här har det varit två regnfria dagar. Hallelulja!

Det har naturligtvis inte varit soligt men ändå, regnfritt!!! (Fast det har man ju inte vetat förrän efteråt för moln det har det funnits.)

2011-07-26 @ 23:12:35
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Urmysigt!

Här får vi nöja oss med att paddla i Nossans bruna vatten...

:-/

2011-07-26 @ 23:52:26
URL: http://landsorts-fotografen.blogspot.com/
Postat av: annette

Paddla Kajak har jag gjort massor och kan tala om att det är ett underbart sätt att ta sig fram på i skärgården, blir lite sugen nu när jag Din bild!



Ha en bra dag!



annette

2011-07-27 @ 07:28:41
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Gärdsmygen

Det ser riktigt mysigt ut men vet inte om det är något för mej ändå..

2011-07-27 @ 07:29:10
URL: http://litenfagel.blogspot.com
Postat av: Morten Pedersen

Det er bra dere får ha noen soldager inne i mellom alt regnet. Flott sommerbilde som er supert balansert mellom padlerne og fuglen.

2011-07-27 @ 08:23:07
URL: http://foto.dv.no
Postat av: Jane

Ofattbart men sant ... solen tittar fram här också :) Äntligen kan jag vara vid stugan, men det blir till att ta det lugnt i hammocken tror jag. Har ont i halsen och känner mig febrig :( Man ska inte springa runt i storstan - tänkte på det när en "dam" nös rakt ut bredvid mig, visste att de baskiluskerna skulle nosa rätt på en lantis ;))

2011-07-27 @ 10:06:09
URL: http://www.janesmax.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0