Sista chansen...


...att få fram adventsstjärnor och adventsljusstakar i rättan tid, är det idag... För i morgonbitti bör de väl lysa för fullt inom två minuter efter det att man har stigit upp!? Eller rent av innan dess, ifall man är så klurig så man har kopplat dem till en timer...

Så klurig är nog inte jag...? <:-)

Återstår att se om jag ens kan klura ut var jag stoppade hän pyntet efter förra julen!? Dottern var hemma en sväng här igårkväll och letade efter stjärnor, men inte hittade hon några såna... Konstigt - fast då var hon i och för sej säker på att hon själv hade lagt dem nånstans... Och jag har inte kollat än om de kanske trots allt ligger på det stället där de borde ligga ifall det varit jag som lagt undan dem. 

 

Pyntet på bilden ovan, var däremot inte svårhittat! Det hade jag rakt upp i luften precis över bilen, när jag hade parkerat utanför en affär i början av veckan. :-D

En girlang som hänger tvärs över gatan, alltså. :-) (Fotad genom snöblaskig och immig bilruta, och därefter rejält manglad i ett bildbehandlingsprogram också).

Idag ska vi visst få ytterligare en massa snö här...!? SMHI hotar med både en och en och en halv decimeter... Va´ fasen!? Det är ju faktiskt bara november!!! >:-I Det känns helt galet med så här mycket vinter i Skåne redan!? Eller rättare sagt: Det är helt galet!!! 8-X

Ha det gott!! :-)

/AnnaKK
Kommentarer
Postat av: BertaStina

ja det är helt galet underbart att vi inte har så mycket snö här uppe ännu =)

Det är lite upp o ner, o bak o fram med allt nu. men BertaStina myser.. haha =)

2010-11-27 @ 09:22:00
URL: http://bertastina.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Här snöar det idag och kallt som tusan är det. Men det är inte värre än att barnbarnen ska ut för att åka pulka om en stund. Sedan ska vi grilla korv ute och det kan jag lova blir mycket omtyckt.

Hoppas du hittar dina juleprynt :-)

Jag ville inte att Linnea skulle åka ut ur idol, snyft snyft.

Kram

2010-11-27 @ 11:08:06
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: mimmi

Det är otroligt svårt att komma ihåg vart man har lagt sina jul saker som man använde förre julen..jag hittade bara två ljus stakar .. så det får bli att köpa nya igen .. så blir det var enda år .. och sen.... den 4 Januari .. då hittar man dom man inte hittade när man skulle använda dom .. så just nu har jag nog 10 ljus stakar ....nån stans...Här har vi inte så mycket snö men det är svinkallt och det blåser mycket ,.. så skall det bli en innedag eller skall man våga sig ut ..det är den största frågan för mig just nu :)

2010-11-27 @ 11:30:33
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Yvonne

Jag var smart och lade julkartongerna längst ut i vindsförrådet så jag hade inte svårt att hitta pyntet. Nu är det ju bara stjärnor och två stakar jag satt upp...och så gott om uttag är det inte i denna lägenhet precis, så de får stå där sladden räcker! :)

2010-11-27 @ 13:12:20
URL: http://yvonneeblogg.blogspot.com
Postat av: Anki

Härlig, jag trodde att det var en målning:)

2010-11-27 @ 15:49:50
URL: http://orietamo.blogspot.com
Postat av: Per-Anders

Cool bild. Här hemma är det sambon som har pyntreflexen. Själv ser jag fram emot att julen ska ta slut (trots att den inte ens har börjat).

2010-11-27 @ 18:14:06
URL: http://peranders.blogg.se/
Postat av: annette

Ja, nu har Du inte så många timmar kvar att fixa all belysning så det lyser tidigt imorgon;)

Att fixa det och äta saffransbiscotti är väl det enda jag gjort idag, ja jag har tittat tillbaks på alla Dina inlägg jag missat under veckan oxå förstås.

Tack för Dina stöttande ord i början av veckan, betyder mycket när man börjar tvivla på sig själv!Ha en skön kväll och fin dag imorgon!annette

2010-11-27 @ 18:43:00
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Anki

Sv: jag får tacka för hjälpen! Tog lite tips från dig:)Jag mötte djurgårdssupportrarna på stan när dom var på väg till matchen. Sviniga redan då så jag är inte förvånad om det gått hett till på läkerol.

2010-11-27 @ 19:09:51
URL: http://Orietamo.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Snö här med mellan 1-2 dm. Vägarna var sådär. Har varit en runda till Växjö, första gången "riktigt ute" på över en vecka. Helt slut -men nöjd hittade presenter till dottern (det mest akuta i och med vi ska fira henne redan på lördag (annars 7:e)

2010-11-27 @ 19:15:25
URL: http://farmoringrids.blogg.se/
Postat av: Jane

Jag tror jag har tre eller fyra kartonger i källaren med julpynt. När jag var nere och spanade så hittade jag en stor IKEA-kasse innanför dörren, där var det sista jag plockade ned förra julen - ljusstakarna plus två stjärnor, julgransbelysningen och skarvsladd - toppen, mer än det behövs inte, tänkte jag och tog bara upp den kassen ;)) Fixat och klart - prydning av gran blir ett senare bekymmer och det brukar min dotter tycka är såååå kul, vi blir alltid osams om hur det ska vara, så jag drar mig undan då :))

Trevlig advent!

2010-11-27 @ 20:33:07
URL: http://www.janesmax.blogspot.com
Postat av: Malin B

Ja du, visst ÄR det galet med så här mycket snö nu. Var det inte prat om växthuseffekt för inte alls länge sedan? Jag har då aldrig sett ett växthus med snö i. Men väl med adventsstjärna när jag tänker efter...

2010-11-27 @ 21:28:06
URL: http://malinbs.blogg.se/
Postat av: mimmi

Här blev det ju inte fotat så mycket under dagen heller det blev bara några bilder på på den lilla julgran jag hade köpt som du kunde se på bilden ..men ..men .. JAG gav MIG ett spark där bak och gick ut på en liten kvälls promenad i alla fall ;)

2010-11-27 @ 21:33:34
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Självklart fick jag några bilder från promenaden ;) det är ju Mimmi vi pratar om .. Det finns ju alltid något jag fotar .. finns det inget . så duger det ju med ett enkelt snö korn .. ;) jag måste ju få trycka på knappen på kameran annars får man sömn problem ...foto skadat? hm .. kanske lite .

Nu ligger några av de bilder uppe .. du var lite för snabb för mig denna gång .. jag hann inte med :)

2010-11-27 @ 22:01:09
URL: http://mimmisfotosida.blogspot.com/
Postat av: Jen

Det är alltid samma visa varje år:

Vart gjorde man av allt pynt?

Jag hittade dock mitt för några dagar sedan,

så här har det lyst lite innan advent. :DSv. Han är en stor vovve, Bamse.

Väldigt stor för sina raser.

Och visst passar väl namnet bra? ;)

2010-11-27 @ 23:24:58
URL: http://pansky.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilken häftig bild, kul att höra hur det kom till också! Trevlig första advent!

2010-11-28 @ 22:31:38
URL: http://www.majamyra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0